zaterdag, november 17, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Luchtzuiverende kinderlampjes
Luchtzuiverende kinderlampjes

Luchtzuiverende kinderlampjes

  • Nederland
  • Hoe werkt de ionisatietechniek? De luchtzuiverende ionisator van dit nachtlampje steekt als een klein kwastje boven de lamp uit. Ionisatie verbetert de luchtkwaliteit doordat deze techniek negatieve ionen toevoegt aan de lucht. Die negatieve ionen worden ook wel “luchtvitaminen” genoemd. De negatieve ionen verzwaren namelijk schadelijke deeltjes doordat ze er een elektrische lading op aanbrengen. Dit zorgt dat die schadelijke deeltjes, zoals fijnstof dat veel voorkomt bij drukke wegen, maar onder meer ook bacteriën en schimmels, neerslaan op de bodem. Zo vermindert dit luchtzuiverende lampje het aantal stofdeeltjes dat in de lucht zweeft.
  • ionenlampjes
  • Progenion Nederland
  • http://www.progenion.nl
  • promotie@progenion.nl
  • http://www.progenion.nl/shop/categories/63/Ionenlampjes

Nieuw bij Progenion!

Lampjes met een leuke vormgeving die de lucht binnenshuis zuiveren met behulp van de ionisatie techniek. Volkomen veilig en geluidloos haalt de lamp microdeeltjes uit de lucht. Weg met fijnstof, pollen, huisstofmijt, bacteriën, rook en andere onzuiverheden die de gezondheid schaden. Design en nut gaan prima samen bij deze aantrekkelijke lampjes die de lucht zelfs zuiveren als de lamp uit is!

Instructies

Het in gebruik nemen van de lamp is eenvoudig: schroef de bijgeleverde LED lamp in de designlamp, sluit het netsnoer aan en activeer de lamp en ionisator met de schakel aar in het netsnoer. Met de bijgeleverde afstandsbediening schakelt u de lamp aan en uit zonder dat u hiermee de ionisator uitschakelt. U schakelt de lamp in zijn geheel – dus inclusief de ionisator – uit met de schakelaar. U kunt de ionisator dus ook zonder de verlichting aanzetten.

Over Progenion

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top