woensdag, december 12, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Europa / Luma Enlite eerste producent van innovatieve muts met verlichting
Luma Enlite eerste producent van innovatieve muts met verlichting

Luma Enlite eerste producent van innovatieve muts met verlichting

  • Nederland
  • PURMEREND - In de donkere dagen van de winter is het voor elke (hard)loper, nordic-walker, schaatser of andere buitensporter weer van groot belang: Hoe zorg ik ervoor dat ik goed zichtbaar ben voor medeweggebruikers en dus veilig kan trainen? Hesjes, vesten, sportarmbanden, losse lampjes en meer, de keuze in verlichting is tegenwoordig groot. Maar naast goede zichtbaarheid speelt comfort misschien nog wel een grotere rol bij de sporters. Daarom is er de innovatieve Luma Active van Luma Enlite, een zeer comfortabele muts of hoofdband met goede ledverlichting. Vanaf nu exclusief verkrijgbaar in Nederland bij Erixoutdoor.
  • Erixoutdoor
  • www.erixoutdoor.com
  • eric@erixoutdoor.com
  • Erixoutdoor is een in 2011 opgericht familiebedrijf met als doel innovatieve materialen uit binnen- en buitenland te vinden die sporters bij het beoefenen van hun sport kunnen helpen. Erixoutdoor vertegenwoordigt in Nederland onder andere merken als Ashmei (hardloopkleding), Icebug (trial- en OCR-schoenen), Resoxx Tubes (compressiekousen), GoMotion Gear (veiligheidsproducten) en Nordenmark (navigatiehulpmiddelen). Meer informatie vind je op www.erixoutdoor.com.

Waarom de Luma Active?

Dankzij het ultralichte (70 gram) en ergonomisch ontwerp, de naadloze integratie van de ledverlichting en het gebruik van zeer ademende textiel is de Luma Active een must voor iedere buitensporter. De lampjes aan zowel voor- als achterzijde van de muts en hoofdband bevatten drie verschillende standen. In elke situatie altijd de juiste verlichting, of je nu in de stad traint of daarbuiten en hoe slecht de weersomstandigheden ook zijn, je bent altijd goed zichtbaar voor anderen.

Met behulp van een oplaadindicator en controlelampjes weet je precies wanneer de verlichting opgeladen moet worden. Iets dat eenvoudigweg met een usb-aansluiting geregeld wordt. Daarnaast is de verlichting gemakkelijk te verwijderen waardoor de Luma Active gewoon in de wasmachine kan. Zowel de muts als hoofdband zijn bovendien in verschillende ontwerpen, kleuren en maten verkrijgbaar.

Over Luma Enlite

Luma Enlite is een Oostenrijkse producent van innovatieve buitensportkleding en de eerste leverancier van mutsen en hoofdbanden voorzien van verlichting. De Luma Active is hiermee een baanbrekend product. Kijk voor meer informatie op www.luma-enlite.com.

Over Erixoutdoor

Erixoutdoor is een in 2011 opgericht familiebedrijf met als doel innovatieve materialen uit binnen- en buitenland te vinden die sporters bij het beoefenen van hun sport kunnen helpen. Erixoutdoor vertegenwoordigt in Nederland onder andere merken als Ashmei (hardloopkleding), Icebug (trial- en OCR-schoenen), Resoxx Tubes (compressiekousen), GoMotion Gear (veiligheidsproducten) en Nordenmark (navigatiehulpmiddelen). Meer informatie vind je op www.erixoutdoor.com.

—————————————————————————————————————-

Noot voor de redactie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Eric Tolboom, eigenaar van Erixoutdoor op 06-18737172 of via email: info@erixoutdoor.com.

Over erixoutdoor

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top