woensdag, november 14, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Luminous carpets™ van Philips en Desso op Architecttuurbiënnale van Venetië
Luminous carpets™ van Philips en Desso op Architecttuurbiënnale van Venetië

Luminous carpets™ van Philips en Desso op Architecttuurbiënnale van Venetië

  • Nederland
  • Op speciaal verzoek van Rem Koolhaas, architect en curator van de Elements of Architecture tentoonstelling zijn de innovatieve Luminous Carpets™ van Philips Desso te zien op de prestigieuze 14e Architectuurbiënnale van Venetië.
  • Koninklijke Philips Electronics N.V.
  • http://www.philips.nl
  • nanda.huizing@philips.com
  • http://www.newscenter.philips.com/nl_nl/standard/about/news/press/2014/201400715-Luminous-carpets-van-Philips-en-Desso-op-Architecttuurbiennale-van-Venetie.wpd#.U8Tzp_l_tR8

Philips en Desso staan bekend om de innovatie die ze brengen in hun vakgebied én om hun ambitie nieuwe milieuvriendelijke producten te ontwikkelen die bijdragen aan de gezondheid en het welzijn van mensen. Deze samenwerking heeft geresulteerd in een product waarin LED-verlichting en tapijttechnologie samenkomen. “Luminous Carpets™ biedt een boeiend potentieel voor de functionaliteit van vloerbedekking. We zijn heel blij om deze innovatie als voorbeeld van toekomstige vloeroplossingen te kunnen toevoegen aan de Elements of Architecture tentoonstelling”, zegt Rem Koolhaas.

Luminous Carpets™ zet de deur open voor vele mogelijkheden van LED-integratie in oppervlakken en voegt een extra dimensie toe aan binnenhuisarchitectuur en ruimteplanning. Het biedt tal van voordelen op vlakken als informatievoorziening, oriëntatie, inspiratie en veiligheid:

  • Mensen door gebouwen leiden, waaronder nooduitgangen en -routes
  • Verbetering van de sfeer in gebouwen door licht te combineren met ontwerp en kleur
  • Ruimtes beter organiseren door informatie alleen zichtbaar te maken wanneer dat

Ed Huibers, Marketing en Sales Director bij Philips. “Deze innovatie transformeert de interactie tussen mensen en een ruimte op fundamentele wijze. Het verandert de vloer in een dynamisch doek met eindeloze mogelijkheden die spelen met onze zintuigen en onze natuurlijke behoefte om licht op te zoeken.”

“Innovatie is de drijfveer voor alles wat we doen,” zegt Desso CEO Alexander Collot d’Escury, “opgebouwd rond drie centrale pijlers: Creativiteit, Functionaliteit en Cradle to Cradle®. We vinden het fantastisch dat een nieuw tapijt, het resultaat van een stimulerende samenwerking met Philips, getoond wordt op de Architectuur Biënnale van Venetië.”

De Luminous Carpets™ op basis van LED zijn verkrijgbaar in Nederland en Engeland en op korte termijn ook in Duitsland en Frankrijk.

Meer informatie kunt u vinden op de nieuwe website: www.luminous-carpets.com

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top