woensdag, januari 19, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Lifestyle & Mode / Luxe, compleet opgedekt ontbijt als smakelijke belevenis
Luxe, compleet opgedekt ontbijt als smakelijke belevenis

Luxe, compleet opgedekt ontbijt als smakelijke belevenis

  • Nederland
  • Een ontbijtervaring om nooit meer te vergeten!
  • champagne-ontbijt-buffet
  • Ontbijtservice Noorderland
  • ontbijtservice-noorderland.nl
  • info@ontbijtservice-noorderland.nl
  • 0616688744

Iedereen kent het wel, ontbijtservice aan huis, een leuke, vroege, verrassing bij een verjaardag of trouwdag o.i.d..

Dan wordt er ‘s morgens aangebeld en krijg je een cateringdoos vol met lekkernijen, verse broodjes en als het goed is, verse koffie en thee en een warm eitje. Wat een verwennerij, je kunt dan zo weer terug je warme bedje in en heerlijk, lekker lui ontbijten.

Ontbijtservice Noorderland heeft daar nog een extra dimensie aan toegevoegd door ook opdekontbijten, in de vorm van een thema, aan te bieden.

Je kunt een thema naar wens kiezen, zoals bijvoorbeeld een romantisch ontbijt voor twee, waarbij alles met rozenservies, tafelkleed met rozen, rode roos en prachtig porselein, dit wordt opgedekt met een riante keuze aan luxe ontbijtproducten. Of een Boerenbont Ontbijt met Boerenbontservies en échte Hollandse ontbijtproducten. Sinds kort hebben zij ook een Scandinavisch Ontbijt in het keuze menu, met ontbijtproducten met een Scandinavische knipoog, zoals bijv. Smorrebrod, uitgebreid opgedekt met vrolijk IKEA-serviesgoed. Wil je het helemaal chique hebben, wordt er ook een superdeluxe Champagneontbijt aangeboden met werkelijk álles er op en eraan. Buiten dat het ontbijt natuurlijk al een smakelijke verrassing is krijg je ook een soort mini make-over op tafel voor de ochtend, zo’n verzorgd en luxe cadeau zal niet snel vergeten worden! En gemak dient de mens: Eenmaal uitgegeten komt de bezorger, op afspraak, het allemaal weer ophalen en heb je er geen omkijken meer naar, behalve het nagenieten.

Bij de ontbijten kan de ontbijtservice ook Champagne, bloemen, bonbons, noem het maar op verzorgen, geheel naar wens. Hoe makkelijk is dat?

Ontbijtservice Noorderland bezorgd al sinds 2005 ,met plezier, ontbijt aan huis en onderscheidt zich met deze bijzondere opdekservice al jaren van de meeste ontbijtaanbieders. Met de kwaliteit zit het ook meer dan goed en zijn zij regelmatig in de media, waaronder Tros Radar , als best getest!

Het team van Ontbijtservice Noorderland zit nog vol plannen voor originele en unieke ontbijtbelevenissen om ouders, ooms en tantes, je beste vriendin of geliefden te verrassen.

Voor een kijkje in de privékeuken van de oprichtster is er nu ook een “feel-good” blog www.bread-en-breakfast.nl het leven ingeroepen, een kijkje in het leven van de eigenaars over het maken van jam, het zelf bakken van brood en het leven in de prachtige provincie Groningen.

Ontbijtservice Noorderland bezorgt de bijzondere ontbijten 7 dagen per week in de provincies Groningen en Drenthe aan huis en bedrijfsontbijt, luxe ontbijtbuffet op het werk.

De ontbijten kunnen gemakkelijk online besteld worden op www.ontbijtservice-noorderland.nl of telefonisch op 06 16688744

 

Over noorderland

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top