woensdag, september 26, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / LuxuryEstate.com het internationale portaal voor luxe huizen lanceert Nederlandse site
LuxuryEstate.com het internationale portaal voor luxe huizen lanceert Nederlandse site

LuxuryEstate.com het internationale portaal voor luxe huizen lanceert Nederlandse site

  • Nederland
  • LuxuryEstate.com lanceert Nederlandse website. Sinds de oprichting van LuxuryEstate.com in 2011 heeft de website alle verwachtingen overtroffen. Met meer dan 95.000 advertenties in 85 landen, heeft LuxuryEstate.com het grootste luxe huizenaanbod wereldwijd. Meer dan 8.500 makelaarskantoren publiceren hun advertenties op LuxuryEstate.com.
  • logo-luxury
  • LuxuryEstate
  • http://nl.luxuryestate.com
  • dutch@luxuryestate.com
  • NL foto

De luxe en de reguliere onroerendgoedmarkt zijn heel divers, in tegenstelling tot de reguliere markt heeft de luxe markt geen last van omzetdaling, mede dankzij het internationale karakter van de luxe markt.

Het portaal LuxuryEstate.com speelt hier op in en maakt het eenvoudig om internationale kopers te bereiken. Sinds de oprichting van LuxuryEstate.com in 2011 heeft de website alle verwachtingen overtroffen. Met meer dan 95.000 advertenties in 85 landen, heeft LuxuryEstate.com het grootste luxe huizenaanbod wereldwijd. Meer dan 8.500 makelaarskantoren publiceren hun meest prestigieuze advertenties op LuxuryEstate.com, het hoogst bestaande aantal voor één enkele website. De website is beschikbaar in het Engels, Duits, Russisch, Chinees, Arabisch, Spaans, Frans, Portugees, Italiaans, Turks en nu ook in het Nederlands.

Ons doel is de makkelijkste en meeste efficiënte methode aan te bieden in de zoektocht naar luxe huizen wereldwijd, vertrouwend op vastgoed professionals en onafhankelijke makelaars. Alle website functies zijn zo ontworpen dat potentiële kopers snel en gemakkelijk kunnen navigeren op de website. Iedere gebruiker heeft toegang tot een persoonlijk account, waar zij zoekopdrachten kunnen opslaan en e-mail alerts kunnen ontvangen van nieuwe huizen, die aan hun persoonlijke zoekcriteria voldoen. De elegante lay-out van de website, de intuïtieve navigatie en de eenvoudige contactlegging met het makelaarskantoor zijn bij de aankoop van luxe bijzonder belangrijk.

Door gebruik te maken van LuxuryEstate.com profiteert u van de wereldwijde zichtbaarheid die wij uw advertenties kunnen bieden. Daarnaast vergroot u ook de online bekendheid van uw organisatie, elk makelaarskantoor heeft een eigen pagina met alle relevante advertenties en contactgegevens. Het portaal is beschikbaar als desktopversie maar ook als mobiele en iPad applicatie, waardoor het makkelijker is voor internationale cliënten om te zoeken naar huizen als investering, of op prestigieuze locaties.

LuxuryEstate.com opent de deuren naar de mooiste huizen wereldwijd: luxe villa’s, exclusieve landgoederen, vrijstaande woningen, kastelen, unieke penthouses en herenhuizen. Ontdek opnieuw de verbluffende schoonheid van ontroerend goed op luxuryestate.com.

Over LuxuryEstate

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top