donderdag, augustus 6, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Business & Ondernemerschap / Maak kennis met de parfum van Lampe Berger, een heerlijke parfum met een indrukwekkende geschiedenis
Maak kennis met de parfum van Lampe Berger, een heerlijke parfum met een indrukwekkende geschiedenis

Maak kennis met de parfum van Lampe Berger, een heerlijke parfum met een indrukwekkende geschiedenis

  • Nederland
  • In tegenstelling tot andere geurtjes die nare luchtjes slechts verbergen, maakt het verspreidingssysteem van Lampe Berger het mogelijk om vieze luchtjes zoals sigarettenrook te vernietigen. Lees in dit bericht alles over Lampe Berger.
  • Cookinglife
  • https://www.cookinglife.nl
  • nl.cookinglife@gmail.com

Al sinds 1898 is het Franse merk Lampe Berger een vooraanstaand merk in de wereld van parfumerie. De apotheker Maurice Berger is het brein achter het vindingrijke systeem. Hij kwam erachter dat door de verbranding van een door hem ontwikkelde vloeistof de lucht zuiverde door de moleculen die vrijkwamen. De producten van Lampe Berger zijn niet alleen verfrissend maar ook nog eens zuiverend.

Diverse soorten en maten

Bij Cookinglife vindt u parfums in veel verschillende soorten en maten. Zo heeft u keuze uit maar liefst 50 verschillende geuren in de zowel 500 milliliter als de 1 liter variant. Daarnaast verkopen wij ook officiële Lampe Berger lonten.

Het gebruiken van Lampe Berger

Het product is zeer eenvoudig te gebruiken. Als u voor het eerst een katalytische brander van Lampe Berger gebruikt dan dient u deze eerst gereed te maken voor gebruik. Dit doet u door de brander te vullen met de officiële vloeistof. Na het vullen plaatst u de lont in het vloeistof en laat u het ongeveer 20 minuten weken. Na het weken is de Lampe Berger katalytische brander klaar voor gebruik. Uw huis zal weer heerlijk fris ruiken.

 

 

Over Anna Groeneveld

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top