zaterdag, januari 16, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Maak samen dineren onvergetelijk met de nieuwe limited SITTNING collectie van IKEA
Maak samen dineren onvergetelijk met de nieuwe limited SITTNING collectie van IKEA

Maak samen dineren onvergetelijk met de nieuwe limited SITTNING collectie van IKEA

  • Nederland
  • Een spontaan etentje met vrienden, een chique diner voor je familie of een doordeweekse maaltijd voor twee, de nieuwe SITTNING collectie van IKEA viert het samenzijn met de mensen van wie je houdt.
  • IKEA
  • http://www.ikea.com/nl
  • klantenservice@ikea.com
  • http://www.ikea.com/nl/nl/about_ikea/newsitem/productnieuws-sittning

De limited edition collectie maakt van ieder diner een feest met servies, glazen, bestek, kandelaars en tafelkleden van prachtige materialen: van massief acaciahout en marmer tot handgeblazen glas. Leef je uit en mix vormen, kleuren en materialen tot een mooi geheel. De SITTNING collectie is vanaf augustus verkrijgbaar.

Samen delen

Bij de SITTNING collectie draait alles om samen tijd doorbrengen aan tafel. En hoe kan dat beter dan door gerechten te delen? Zet grote schalen vol lekkers in het midden van de tafel en laat iedereen meegenieten. Er zijn messen, vorken en lepels in alle soorten en maten verkrijgbaar, zodat je gasten een vorkje mee kunnen prikken van verschillende gerechten.

Even uit

De smartphone is niet meer weg te denken uit ons leven, maar Facebook en WhatsApp kunnen tijdens het eten best even wachten. Tip: stop je telefoon in het speciale vakje van de SITTNING placemat.

Sieraden

Het zijn net sieraden, de glazen, karaffen en vazen uit de SITTNING collectie. Laat je tafel stralen met handgeblazen glaswerk in betoverende kleuren.

Natuurlijke vormen

Massief acaciahout speelt een belangrijke rol in deze collectie. Wat dacht je van onderzetters die niet alleen functioneel, maar ook decoratief zijn. Of natuurlijke snijplanken in verschillende maten. Ideaal om eten op te bereiden en in stijl te serveren.

Drie motieven

Theedoeken, tafelkleden en placemats, de SITTNING collectie bevat prachtig textiel. Het design is geïnspireerd op handgeweven patronen van Zweedse boeren. Het tafelkleed uit de collectie bevat zelfs drie verschillende motieven: de klassieke streep, visgraat en diamant.

Niet compleet zonder kaarslicht

Een feestelijk diner is natuurlijk niet compleet zonder kaarslicht. Maak je tafel af met stijlvolle kaarsen uit de SITTNING collectie. Combineer bijvoorbeeld marmeren theelichthouders met grote kandelaars van handgeblazen glas.

Designcollecties

IKEA verrast het hele jaar door met vernieuwende en innovatieve producten. Het woonwarenhuis heeft het aantal designcollecties aanzienlijk verhoogd naar meer dan 10 per jaar. In deze collecties staat het uitproberen van nieuwe dingen centraal, waarbij gelet wordt op de juiste combinatie van vorm, functie, kwaliteit, duurzaamheid en een lage prijs. Zo werkt het IKEA designteam samen met verschillende ontwerpers en creatieve artiesten, maar ook met leveranciers die werken met nieuwe productiemethodes en materialen.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top