dinsdag, december 1, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Madurodam overhandigt miljoenste bezoeker eigen Madurodammertje
Madurodam overhandigt miljoenste bezoeker eigen Madurodammertje

Madurodam overhandigt miljoenste bezoeker eigen Madurodammertje

  • Nederland
  • Op donderdag 1 augustus worden om 10 uur in Madurodam de gelijkende Madurodammertjes overhandigd aan de miljoenste bezoeker en haar gezin. Zij mogen hun eigen Madurodammertje dan zelf in het park plaatsen.
  • Madurodam
  • http://www.madurodam.nl
  • criemslag@madurodam.nl

Madurodam heeft woensdag 12 juni 2013 haar miljoenste bezoeker verwelkomd sinds de heropening in 2012. Dit was een bijzondere mijlpaal voor Madurodam. Om dat moment te vieren is de miljoenste bezoeker feestelijk onthaald. Ze heet Lauren, is 3 jaar oud, komt uit Brabant en kwam met haar ouders en jongere zusje naar Madurodam.

Madurodam zorgde voor een onvergetelijke dag met een diner en het gehele jaar gratis toegang. Na afloop werden er gelijkende Madurodammers gemaakt van het gezin om in het park te plaatsen.

Over Madurodam

In Madurodam ontdek je de bijzondere verhalen over Nederlandse hoogtepunten.

Via tientallen interactieve doe-dingen, interactieve filmpjes waarin Madurodammertjes de hoofdrol spelen en de bekende miniaturen komen de verhalen van Nederland tot leven. Bezoekers, jong en oud, worden uitgedaagd om zelf de handen uit de mouwen te steken.

Madurodam is in 1952 opgericht ter nagedachtenis aan de Antilliaanse oorlogs- en verzetsheld George Maduro en is één van de bekendste dagattracties van Nederland. Sinds de oprichting gaan de opbrengsten van Madurodam, via de Stichting Madurodam Steunfonds, naar goede doelen voor kinderen. Voor meer informatie: www.madurodam.nl.

Over Chief Editor

Chief content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top