dinsdag, november 13, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Magento upgraden wat zijn de voordelen?
Magento upgraden wat zijn de voordelen?

Magento upgraden wat zijn de voordelen?

  • Nederland
  • Oké, een Magento upgrade is dus niet voor de ‘faint hearted’. maar waarom zou je nu wel of niet kiezen voor een Magento upgrade?
  • Responsive Webdesign Bureau
  • http://www.responsivewebdesignbureau.nl
  • info@responsivewebdesignbureau.nl

Simpel gezegd, een Magento upgrade geeft toegang tot vele nieuwe functionaliteiten die momenteel aangeboden worden voor zowel de Magento community als Enterprise-klanten. Door te upgraden profiteer je van bugfixes (Magento heeft over de jaren duizenden fouten opgelost), adequate oplossingen voor veiligheidsproblemen en je krijgt vaak veel nieuwe Magento functionaliteiten tot je beschikking. De bugfixes hebben ervoor gezorgd dat Magento een uitermate stabiel product is geworden. Dat heeft dan weer een groot effect gehad op de webwinkeleigenaren die hun online verkopen zagen stijgen. Magento is inmiddels veel meer dan een ”gratis webwinkel”.

 

To upgrade Magento or not to upgrade, that’s the question

 

Wanneer moet ik Magento upgraden?

Momenteel krijgen wij bijna dagelijks de vraag of we kunnen helpen bij een Magento upgrade. Vooral vanwege de nieuwe versie van Magento, versie 1.8.x. Deze versie kent namelijk diverse verbeteringen wat betreft security en niet te vergeten een bugfix voor het afronden van de BTW. De afrondingsverschillen van BTW hebben afgelopen jaren in Europa nogal wat vragen op het Magento-forum opgeleverd. Ik adviseer altijd om met elke release mee te gaan en het gat tussen de versies zo klein mogelijk te houden om zo eventuele extra kosten of verrassingen te voorkomen. Zo is bijvoorbeeld bij een upgrade van Magento 1.5 naar 1.8 het gat te groot geworden vanwege de vele tussenversies. Een Magento upgrade wordt hierdoor erg complex.

Tip: vorig artikelMagento responsive design

Over Responsive Webdesign Bureau

Als Zoekmachine optimalisatie (SEO) specialist helpen we ondernemers met het winstgevender maken van hun webshop of website m.b.v. conversie-optimalisatie en zoekmachine optimalisatie. Dagelijks zijn we bezig met de nieuwste ontwikkelingen rondom zoekmachine marketing.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top