woensdag, juli 15, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / MagStream introduceert Native Android ondersteuning
MagStream introduceert Native Android ondersteuning

MagStream introduceert Native Android ondersteuning

  • Internationale
  • Vanaf vandaag kunnen digitale publicaties gemaakt met MagStream software als native app getoond en gedownload worden in de Android Play Store.
  • MagStream
  • http://www.magstream.com
  • hilde@magstream.com

Dit was al geruime tijd mogelijk voor iOS devices in de Apple Store. Door de snelle groei van Android besloot MagStream, als een van de eerste bureaus op het gebied van digitale communicatie, haar software compatible te maken met de Andoid Kiosk.

Smartphones en tablets zijn de nieuwe standaard in digitale communicatie. In heel 2013 zullen er wereldwijd ongeveer 190,9 miljoen tablets over de toonbank gaan. Ook corporate organisaties en overheden adopteren communicatie via tablet en mobiel in snel tempo.

Naar verwachting zullen dit jaar voor het eerst meer Android tablets dan iPads verkocht worden. Dat komt vooral door de komst van meer kleinere en goedkopere tablets. Aangezien ieder apparaat zijn eigen resolutie en schermgrootte heeft, werden veel digitale publicaties op Android apparaten niet goed weergegeven.

Roompot Vakantie! is de eerste MagStream publicatie die als app beschikbaar is in de Android Play Store. Dit magazine is vanaf nu te downloaden via https://play.google.com/store/apps/details?id=com.magstream.roompot.androidapp.

Over MagStream

MagStream is de partner op het gebied van duurzame, digitale communicatie en software. MagStream streeft ernaar dat iedere vorm van communicatie op ieder moment overal en via ieder kanaal toegankelijk is. Het multimediabedrijf werd opgericht in 2005 en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider in het ontwikkelen van verrassende multimediaconcepten en online magazines.

Over Chief Editor

Chief content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top