maandag, juni 24, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Business & Ondernemerschap / Makelaarskantoor Almere wordt Alexvankeulen.nl
Makelaarskantoor Almere wordt Alexvankeulen.nl

Makelaarskantoor Almere wordt Alexvankeulen.nl

  • Nederland
  • Als je in de provincie Flevoland woonachtig bent, ken je vast wel een makelaar Almere onder de naam Namaco. Deze makelaar heeft regelmatig woning in Almere in omstreken in de verkoop. Je zult dus vast weleens een bord zien staan of een poster zien hangen of misschien ben je zelfs wel een keer naar een Open Huizen Dag van Namaco geweest.
  • Alex_201_20klein_20internet_1__400x400
  • Alex van Keulen
  • Alexvankeulen.nl
  • info@seotech.nl

Namaco is een grote organisatie van makelaars die landelijk opereren. Namaco staat voor Nationaal Makelaars Collectief. Na tien jaar zeer prettig samengewerkt te hebben met Namaco neem de makelaar Almere afscheid en gaat zelfstandig verder onder de naam Alexvankeulen.nl.

Deze makelaar kan als zelfstandige makelaar een betere service bieden als taxateur, aankoop- en verkoopmakelaar.

Een professionele makelaar Almere en Lelystad

Almere en Lelystad zijn in korte tijd uitgegroeid fascinerende steden waar heel veel mensen met plezier wonen, werken en leven. Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een appartement, een starterswoning, een seniorenwoning of dat gewoon toe bent aan een nieuwe stap naar een groot vrijstaand huis.  Alex van Keulen, de makelaar Almere en Flevoland, kent de markt als geen ander. Hij is op altijd de hoogte naar de specifieke vraag per marktsegment en heeft een duidelijk beeld van de prijsontwikkelingen in het verleden en in de toekomst. Een huis kopen of verkopen, bij Alexvankeulen.nl krijg je een intensieve en persoonlijke begeleiding. De benadering is een zeer klantvriendelijke behandeling en dienstverlening. Zij werken met persoonlijke verkoop- en aankoopplannen, waarin jouw mogelijkheden en wensen voorop staan.

Samenwerken met de makelaar Almere

Bij Alexvankeulen.nl kun je ervoor kiezen om alle diensten en werkzaamheden geheel aan deze makelaar Almere over te laten. Maar je kunt er ook kiezen om een hoeveelheid werkzaamheden zelf uit te voeren. Hierbij wordt de makelaar Almere veel meer een adviseur en coach. Alexvankeulen.nl is de enige makelaar Almere die speciaal een relatiemanager in dienst heeft. Deze heeft maar een belangrijke taak: hun eigen prestaties meten, evalueren en kijken waar verbeteringen mogelijk zijn. Dat zegt eigenlijk al veel over hun werkwijze. Wat ze ook doen; het belang van de klant staat altijd bovenaan. En de opdracht is pas goed volbracht als de klant er tevreden naar terugkijkt.

Over Netwrite

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top