woensdag, september 26, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Mannen kunnen niet meer zonder deze boxershorts van RJ Bodywear!
Mannen kunnen niet meer zonder deze boxershorts van RJ Bodywear!

Mannen kunnen niet meer zonder deze boxershorts van RJ Bodywear!

  • Nederland
  • Mannen kunnen niet meer zonder de kleurrijke boxershorts van RJ Bodywear.
  • Banner heren pure color
  • RJ Bodywear
  • www.rjbodywear.com
  • info@rjbodywear.com
  • RJ Bodywear is een Nederlands merk dat in 2007 op de Nederlandse markt is gelanceerd. Inmiddels is het label zeer succesvol met de 'Pure Color' collectie, een serie slips & tops in meerdere kleuren die gecombineerd kunnen worden met een bh of bovenkleding. Ter uitbreiding is het label ook gestart met een sportieve thermo collectie, voor zowel dames, heren als kinderen en zelfs voor baby's. Deze boxershorts van heerlijk zachte microfibre kwaliteit voelen aan als een 2de huid! Verkrijgbaar in 10 verschillende trendy kleuren en blijven was na was zijn diepe kleur behouden.Mannen kunnen niet meer zonder de kleurrijke boxershorts van RJ Bodywear!

Deze boxershorts van heerlijk zachte microfibre kwaliteit voelen aan als een tweede huid! Verkrijgbaar in 10 verschillende trendy kleuren en blijven was na was zijn  diepe kleur behouden. Online te bestellen op www.rjbodywear.com en diverse verkooppunten in Nederland, Belgie en Duitsland.

Over Dianne Langendijk

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top