maandag, oktober 22, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Culturele Instellingen / Manus van Alles festival mixt multicultuur met Maastrichtse ambiance
Manus van Alles festival mixt multicultuur met Maastrichtse ambiance

Manus van Alles festival mixt multicultuur met Maastrichtse ambiance

  • Nederland
  • Aanstekelijke mix van exotische culturen en Maastrichtse ambiance.
  • African Connection
  • Stichting Cultuur sur Place
  • http://www.manusvanallesfestival.nl
  • info@manusvanallesfestival.nl

MAASTRICHT De 14e editie van het multiculturele festival Manus van Alles vindt plaats op zondag 22 juni. Internationale topact van het gratis toegankelijk festival is de groep African Connection. Smaakmakers van de groep zijn Mola Sylla, ‘the voice of Senegal’, en de Spaans – Marokkaanse zangeres Sinna Casita. Tot de top drie van het festival behoren ook de groepen Pura Vida en Kundabuffi Collective.

Manus van Alles staat nationaal en Euregionaal bekend om zijn aanstekelijke mix van exotische culturen en Maastrichtse ambiance. Het straatfestival presenteert op 3 podia kleurrijke muziek en dans. Op het programma 2014 staan 34 groepen met 309 artiesten uit 27 landen. Het programma wordt afgewisseld met optredens van bekende Maastrichtse artiesten. Verder biedt het familiefestival een culturele wereldmarkt, een kidsfestival, een nomadendorp en een Cantina Latina.

Het festivalterrein bestaat uit straten, park en pleintjes van Wittevrouwenveld, de meest kleurrijke wijk van Maastricht. NS Magazine Spoor tipte het festival al in 2009 als ‘een van de 10 leukste gratis uitstapjes van Nederland’.

Meer informatie: www.manusvanallesfestival.nl

Over Manus van Alles festival

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top