dinsdag, oktober 23, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Specials / Immigratie / Marchaussee hield man en vrouw aan op verdenking van het gebruik van valse documenten en valsheid in geschrifte
Marchaussee hield man en vrouw aan op verdenking van het gebruik van valse documenten en valsheid in geschrifte

Marchaussee hield man en vrouw aan op verdenking van het gebruik van valse documenten en valsheid in geschrifte

  • Nederland
  • De Koninklijke Marechaussee hield op Maastricht-Aken Airport (MAA) een man en vrouw aan op verdenking van het gebruik van valse documenten en valsheid in geschrifte. Het paar, zonder vast woon- en verblijfplaats, zat op een vlucht uit Zuid-Europa.
  • Ministerie van Defensie
  • http://www.defensie.nl
  • persvoorlichting@mindef.nl
  • http://www.defensie.nl/missies/actueel/eufortsjaad/2013/11/05/46209220/Weekoverzicht_Defensie_operaties

Bij controle bleken hun vreemdelingendocument en verblijfsvergunning uit Italië vervalst. De marechaussee doet verder onderzoek naar de ware identiteit van beide vreemdelingen. Zij hebben inmiddels asiel aangevraagd.

De Koninklijke Marechaussee voert de (grens)politietaak uit op de luchthaven Maastricht Aachen Airport (MAA) onder gezag van het ministerie van Veiligheid en Justitie en is expert op het gebied van identiteits- en documentenfraude.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top