woensdag, januari 19, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Kunst & Cultuur / Marco Borsato speciale gast tijdens concert Zucchero!
Marco Borsato speciale gast tijdens concert Zucchero!

Marco Borsato speciale gast tijdens concert Zucchero!

  • Nederland
  • Maandag 17 oktober staat Zucchero in de Ziggo Dome. Niemand minder dan Marco Borsato zal een speciaal gastoptreden verzorgen op die avond. Er zijn nog steeds kaarten te koop voor dit concert.
  • Ziggo Dome
  • info@ziggodome.nl

Een jaar eerder was de Italiaanse zanger nog te gast bij het eerste deel van de 12 uitverkochte Symphonica in Rosso concerten die Marco in 2015 en 2016 eveneens in de Ziggo Dome gaf.

“Natuurlijk grijp ik de kans om nog een keer te mogen zingen met mijn jeugdheld Zucchero Fornaciari met beide handen aan!” vertelt Marco Borsato enthousiast. “Ik bewaar bijzonder warme herinneringen aan zijn gastoptreden tijdens Symphonica in Rosso en beschouw het als een eer een kleine bijdrage aan zijn show te mogen leveren.”

Niet alleen Marco is enthousiast, ook Zucchero kijkt uit naar deze avond: “Ik ben ongekend enthousiast om op 17 oktober weer in Amsterdam te spelen. De Ziggo Dome is misschien wel mijn favoriete zaal van Europa. Ik kijk er naar uit mijn vriend Marco Borsato te ontvangen. We hebben zoveel lol gehad tijdens de Symphonica in Rosso concerten!”

Over Content Editor N

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top