donderdag, oktober 18, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Nederland / Marechaussee: Commandanten bezoeken missiegebieden
Marechaussee: Commandanten bezoeken missiegebieden

Marechaussee: Commandanten bezoeken missiegebieden

  • Nederland
  • Luitenant-generaal Schnitger praat met militairen in Turkije. De Nederlandse militairen in de missiegebieden zijn rond de Kerst niet vergeten. De operationele commandanten hebben hun eenheden bezocht en met militairen gesproken.
  • Ministerie van Defensie
  • http://www.defensie.nl/marechaussee
  • persvoorlichting@mindef.nl
  • http://www.defensie.nl/missies/actueel/algemeen/2013/12/24/46210278/Commandanten_bezoeken_missiegebieden

De militairen van de Patrioteenheid in Turkije hebben afgelopen week bezoek gehad van zowel commandant Landstrijdkrachten luitenant-generaal Mart de Kruif als commandant Luchtstrijdkrachten luitenant- generaal Alexander Schnitger, in gezelschap van de commandant van het Commando DienstenCentra (CDC), Leonard Kok. De commandanten bezochten de werklocaties en spraken met de militairen over hun dagelijkse werkzaamheden.

Zuid-Soedan

Plaatsvervangend commandant Koninklijke Marechaussee Hillie Beentjes verbleef vorige week een aantal dagen in Zuid-Soedan. Zij bezocht verschillende locaties in het land waar de marechaussees werken en wenste hen goede kerstdagen.

Afghanistan

Luitenant-generaal De Kruif en luitenant-generaal Hans Leijtens, commandant Koninklijke Marechaussee, verbleven kort bij de uitgezonden militairen in Afghanistan. De Kruif en Leijtens spraken met diverse militairen van het National Support Element en militairen werkzaam op het hoofdkwartier van ISAF over verschillende onderwerpen. De Kruif: “Nederland voelt zich veilig en dat is een groot goed. Dat ons land zich veilig voelt betekent dat wij ons werk goed doen.” Daarnaast werden zij gebrieft over de lopende werkzaamheden in het noorden van Afghanistan.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top