vrijdag, oktober 23, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Business & Ondernemerschap / Marktanalyse softwarepakketten voor de kinderopvangbranche
Marktanalyse softwarepakketten voor de kinderopvangbranche

Marktanalyse softwarepakketten voor de kinderopvangbranche

  • Nederland
  • Twan van de Wiel Administratieve Begeleiding B.V. heeft een marktanalyse gemaakt van ruim tien softwarepakketten voor de kinderopvang. Het rapport biedt ondersteuning voor het maken van de keuze voor een juist pakket.
  • cubes-677092_1280
  • Twan van de Wiel Administratieve Begeleiding B.V.
  • www.twanvandewiel.nl
  • info@twanvandewiel.nl
  • Marktanalyse - Software pakketten voor de kinderopvang

Het rapport is opgedeeld in verschillende onderdelen:

  1. In samenwerking met enkele klanten binnen de kinderopvangbranche is  een criterialijst opgesteld voor de functionaliteiten van een goed softwarepakket voor deze specifieke branche. De criteria zijn per leverancier geanalyseerd, waarvan de resultaten zijn opgenomen in de marktanalyse.
  2. Daarnaast is er per pakket een globale weergave gegeven van waar het pakket nu eigenlijk voor staat. Het rapport biedt een korte omschrijving van het product, mogelijke koppelingen met andere toepassingen, conversie van data, verloop van de installatie, onderscheidend vermogen, visie op de toekomst en overige vermeldingen. Zowel bij het onderscheidend vermogen als de visie op de toekomst is de leverancier aan het woord gelaten om zijn beeld en visie goed duidelijk te maken.
  3. Het rapport bevat ten slotte een hoofdstuk waarin drie gebruikerservaringen per pakketaanbieder worden gepresenteerd. Hierin beschrijven verschillende klanten hun ervaringen met de pakketten.

Twan van de Wiel Administratieve Begeleiding B.V. begeleidt al jarenlang vele kinderopvang-organisaties met de opzet van hun administratieve organisatie als ook de inrichting van de vele processen die zo kenmerkend zijn voor de kinderopvangbranche. Daarnaast wordt er periodiek een overleg met controllers en managers in de kinderopvang georganiseerd.

Over Twanvandewiel

Eigenaar Twan van de Wiel B.V. | Administratieve Begeleiding | Administratie Helpdesk | Financial Consultancy

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top