maandag, november 12, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Massage- en Complementair-Vakbeurs in het teken van ADHD en Stress
Massage- en Complementair-Vakbeurs in het teken van ADHD en Stress

Massage- en Complementair-Vakbeurs in het teken van ADHD en Stress

  • Nederland
  • Sooner Events organiseert op 18 en 19 maart de 6e vakbeurs voor de massage en complementair branche, wederom in het EXPO Hoevelaken. ADHD en Stress zijn niet meer weg te denken uit de huidige maatschappij en daar speelt de beurs gretig op in.
  • Sooner logo massage en compl 200x80px
  • Sooner
  • www.sooner.nl
  • info@sooner.nl
  • De MassageVakbeurs en ComplementairVakbeurs vinden gelijktijdig plaats. Door de branches bij elkaar te zetten bevorderen we de mogelijkheden van samenwerking tussen de beoefenaren van deze geneeswijzen en therapieën. U bent professional of semi-professional, oriënterend als aankomend therapeut en benieuwd naar de veeltallige mogelijkheden die deze beurs biedt. Hier vindt u natuurlijke producten, therapieën, opleidingen, wetenschap, apparatuur/producten en literatuur/software.

‘Anders Stress’,

Voor gezondheidsprofessionals, die gespecialiseerd zijn in (werk)stress en burn-outs, zal op vrijdag 18 maart tijdens de beurs een netwerkbijeenkomst georganiseerd worden in samenwerking met het Netwerkplatform ‘Anders Stress’. U wordt geïnformeerd met interessante workshops/lezingen over de verschillende therapie- en coachvormen die bij stress en burn-out ingezet kunnen worden.

U bent niet gespecialiseerd, maar herkent de signalen van Stress, en wilt uw cliënten op de juiste manier begeleiden, ook dan bent u van harte welkom om kennis te maken met het platform en zich in te schrijven voor de diverse workshops/lezingen.

‘Anders ADHD’

Het netwerkplatform ‘Anders ADHD’ voor gezondheidsprofessionals die zich in hun praktijk richten op kinderen, adolescenten en volwassenen met ADHD/ADD, zal op zaterdag 19 een netwerkbijeenkomst organiseren met workshops over de vele werkvormen die er zijn om mensen met gedragsproblemen te begeleiden. Ook niet-leden zijn van harte welkom om kennis te maken met het platform en zich in te schrijven voor de diverse interessante workshops.

Als gezondheidsprofessional heeft/krijgt u hier mee te maken.

Wat weet u over Stress en ADHD?

Hoe herkent u het en hoe gaat u ermee om in uw praktijk?

Aan het programma wordt gewerkt, schrijf u in voor de nieuwsbrief of houdt onze site sooner.nl in de gaten zodat wij u later kunnen informeren.

Als beursbezoeker kunt u vanaf medio december 2015 kaarten bestellen.

Wilt u een workshop/lezing geven of exposant zijn van de beurs, neemt u dan contact op met Anouk Schwieters.

Over sooner

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top