zondag, oktober 21, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / MAUL met de eerste zoekwoord-advertorial op Mercateo
MAUL met de eerste zoekwoord-advertorial op Mercateo

MAUL met de eerste zoekwoord-advertorial op Mercateo

  • Nederland
  • Mercateo Nederland biedt voor fabrikanten een nieuwe mogelijkheid om doelgericht hun merken te presenteren.
  • Mercateo Nederland B.V.
  • http://www.mercateo.nl
  • pers@mercateo.nl

Jakob Maul GmbH, een moderne en innovatieve producent van niche-kantoorartikelen, adverteert sinds mei 2013 als eerste fabrikant met een zoekwoord-advertorial voor de MAUL-lampenfamilie. Het merk MAUL presenteert zich zo op www.mercateo.nl/kw/bureaulamp effectief aan kopers van kantoor-, tafel- en werkplaatslampen.

Maastricht, 12 juni 2013 – “Middels een zoekwoord–advertorial bereiken wij klanten op het juiste moment van het beslissingsproces om hen zo optimaal mogelijk te informeren over de eigenschappen en de kwaliteit van onze merkproducten. Dit is naast onze MAUL merkenwereld en banners een aanvullend en belangrijk onderdeel van onze marketingactiviteiten op Mercateo”, legt Kees Broekman, MAUL Sales Manager Nederland, uit.

Angelique Meijers, Online Marketeer bij Mercateo Nederland: “Advertorials worden op Mercateo aan neutrale zoekwoorden gekoppeld en hebben niet alleen een verkoopfunctie, maar ook een hoog informerend karakter. Zij ondersteunen doelgericht de koopbeslissing van de klant om de juiste keuze voor kwaliteit, technische eigenschappen en merken te kunnen nemen. Deze advertentiemogelijkheid geeft fabrikanten de mogelijkheid om hun merk duidelijk te positioneren en zichzelf te onderscheiden van de concurrentie”.

Over MAUL

MAUL begon al in 1912 met de productie van bureauartikelen. Het traditionele en moderne bedrijf heeft inmiddels twee vestigingen en telt ongeveer 200 medewerkers. MAUL levert als een van de modernste firma’s in de branche onder meer producten voor kantoorinrichting, presentatie en kantoororganisatie aan meer dan vijftig landen wereldwijd.

Over Mercateo

Mercateo is hét online inkoopplatform voor de zakelijke markt in Europa. Op www.mercateo.nl kiezen klanten uit een steeds groeiend assortiment van meer dan 620.000 artikelen. Op het Duitse platform www.mercateo.com  omvat het assortiment al meer dan 9,2 miljoen artikelen. Het aanbod is divers en dekt binnen 12 hoofdcategorieën niet alleen de vraag naar algemene zakelijke artikelen zoals bureaulampen en flipcharts, maar omvat ook gespecialiseerde of exotische artikelen zoals medische lampen.

Innovatieve inkoopfunctionaliteiten helpen zakelijke eindgebruikers hun inkoopproces efficiënter te maken. Deze omvatten onder andere een unieke zoekfunctie, Mercateo BestBasket, klant-specifieke views, elektronische interfaces en digitale vrijgaveprocessen. Voor het gebruik van Mercateo is geen installatie van extra software nodig. Naast MKB behoren ook internationale ondernemingen tot het klantenbestand dat gebruik maakt van de elektronische-inkoop-oplossingen van het online-procurement-platform.

Mercateo is gevestigd in Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Italië, Tsjechië, Polen, Slowakije, Hongarije, Ierland en de UK. Het concern telt meer dan 250 medewerkers. In 2012 steeg de omzet met 18 procent, ten opzichte van 2011, naar 130 miljoen euro.

Over Mercateo Nederland B.V.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top