vrijdag, december 14, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Maxict.nl behaalt regionaal 5de plaats bij High Growth Awards 2013
Maxict.nl behaalt regionaal 5de plaats bij High Growth Awards 2013

Maxict.nl behaalt regionaal 5de plaats bij High Growth Awards 2013

  • Nederland
  • Afgelopen woensdag 27 november 2013 werden de High Growth Awards 2013 uitgereikt in het hoofdkantoor van de Rabobank in Utrecht. Maxict.nl behaalde de 5de plaats in de regio Zuid Nederland en overall de 33ste plaats.
  • Max ICT B.V.
  • www.maxict.nl
  • marketing@maxict.nl
  • Meer informatie is verkrijgbaar bij Sofie Meijs, bereikbaar op sofie.meijs@maxict.nl. Informatie over Max ICT is te vinden op maxict.nl/overmax Afgelopen woensdag 27 november 2013 werden de High Growth Awards 2013 uitgereikt in het hoofdkantoor van de Rabobank in Utrecht.

Maxict.nl behaalde de 5de plaats in de regio Zuid Nederland en overall de 33ste plaats met een kwaliteitsscore van 22,71 en gemiddelde omzetgroei van 41,40% in de laatste drie jaar.

High Growth Awards

De High Growth Awards is een jaarlijks terugkerende verkiezing voor Nederlandse ondernemingen die de afgelopen drie jaar flinke omzetgroei hebben gerealiseerd. Het winnen van de High Growth Awards staat voor een onafhankelijke erkenning voor buitengewone groeiprestaties. Een onafhankelijke jury van succesvolle groeiondernemers en deskundigen beoordeelt de genomineerde bedrijven op basis van het Port4Growth Groeimodel. In dit model wordt aangegeven welke van een zestal groeithema’s aanzienlijk bij hebben gedragen aan de groei van je onderneming.

Uitreiking

Tijdens de uitreiking van afgelopen woensdag werd er per regio een winnaar bekend gemaakt. Een van de regionale winnaars werd vervolgens als landelijke winnaar gekozen. Daarnaast zijn er drie thema-awards verdeelt door de partners Rabobank, Grant Thornton en Philips Innovation Services. Maxict.nl behaalde de 5de plaats in de regio Zuid Nederland op basis van de kwaliteitsscore en een 4de plaats als gekeken wordt naar gemiddelde procentuele groei. Overall behaalde Maxict.nl een 33ste plaats op basis van de kwaliteitsscore en een 21ste op basis van gemiddelde groei. De volledige lijst van de rankings van de High Growth Awards is te vinden op http://www.port4growth.nl/events/high-growth-awards/ranking-high-growth-awards-2013.html.

Over Max ICT

Maxict.nl specialiseert zich als zakelijk online aanbieder van computerproducten via een uitgebreid assortiment van inmiddels ruim 720.000 producten op de zakelijke MKB markt in Nederland. Alle bekende merken zijn vertegenwoordigd in ons aanbod. Naast een ruim aanbod staat een goede prijs, kennis, gemak, snelheid en persoonlijk contact centraal bij Maxict.nl.

Over Maxmarketing

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top