donderdag, juni 27, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Business & Ondernemerschap / McDonald’s opent in Barendrecht derde restaurant met Salad Bar en McCafé
McDonald’s opent in Barendrecht derde restaurant met Salad Bar en McCafé

McDonald’s opent in Barendrecht derde restaurant met Salad Bar en McCafé

  • Nederland
  • - McDonald’s heeft deze maand in haar restaurant in Barendrecht de derde Salad Bar en McCafé van Nederland geopend. Bij de Salad Bar hebben gasten de mogelijkheid om zelf een verse salade samen te stellen, die past bij hun persoonlijke smaak en voorkeur. In het McCafé kunnen gasten bij een speciale koffiecounter kiezen uit verschillende nieuwe koffievariaties en een uitgebreid assortiment aan lekkernijen voor bij de koffie.
  • McDonald's
  • info@mcdonalds.nl

Na Table Service en My Burger zijn McCafé en Salad Bar de volgende vernieuwingen die McDonald’s uitrolt in Nederland. Robert Leene, Director Operations, Restaurant Technology Solutions & Supply Chain van McDonald’s Nederland, is verheugd met de versnelde uitrol van McCafé en Salad Bar: “De pilot maakt duidelijk dat gasten steeds vaker vragen om producten die zij zelf kunnen afstemmen op hun eigen smaak en wensen. Gasten zijn erg enthousiast over McCafé en Salad Bar. Wat de laatste betreft laten gasten weten dat zij deze verantwoorde keuze erg waarderen. Dit enthousiasme zien we ook terug in het feit dat gasten in onze restaurants met Salad Bar en McCafé veel vaker verse salades en koffievariaties bestellen”.

Kamal Eddoukari, Restaurant Manager van McDonald’s restaurant Barendrecht, vult aan: “Ik ben heel erg blij dat wij onze gasten nu ook zulke mooie producten als vers bereide salades en vers afgebakken cookies en croissants kunnen serveren. Ik weet zeker dat onze gasten net zo enthousiast zullen zijn als ik en deze nieuwe services heel erg zullen waarderen”.

Salad Bar: een verse salade naar wens
Bij Salad Bar kunnen gasten de basissalades naar smaak aanpassen. Zo kunnen zij kiezen bij de
bestelkiosk uit één van de vier basissalades (Caesar salade met gegrilde kip of krokante kip,
tonijnsalade of een salade met falafel). Daaraan kunnen zij allerlei verschillende toppings, zoals
pruimtomaatjes, olijven, rode ui en krieltjes toevoegen of weglaten. Ook kunnen zij een dressing
selecteren. Alle salades worden vers voor de gast samengesteld en gesneden en gemengd.

McCafé: de geur van verse kwaliteitskoffie en warme Triple Chocolate Cookies Bij het McCafé kunnen gasten aan de speciale koffiecounter kiezen uit vele verschillende nieuwe koffievariaties; van een heerlijke espresso tot een latte macchiato met siroop naar keuze voor de liefhebbers. Naast een sterk uitgebreid thee- en koffieassortiment, biedt het McCafé ook een ruime keuze aan allerlei nieuwe lekkernijen als macarons, merenguetaartjes en verse croissantjes. De koffievariaties en de lekkernijen zijn de hele dag verkrijgbaar, ook via de gewone counter, bestelkiosk en de McDrive.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top