dinsdag, oktober 23, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Medewerker Heinen & Hopman pakt zilver
Medewerker Heinen & Hopman pakt zilver

Medewerker Heinen & Hopman pakt zilver

  • Nederland
  • Monteur verliezend finalist in kampioenschappen koude- en luchtbehandelingstechniek.
  • Heinen & Hopman Engineering BV
  • www.heinenhopman.com
  • eric.van.dijk@heinenhopman.com

Vier dagen lang streden ze om een plek op het erepodium, voor de ogen van meer dan 100.000 bezoekers. Tijdens de VSK beurs in de Jaarbeurs Utrecht, waren 4 finalisten in de race om kampioen koude- en luchtbehandelingstechniek te worden. Danny van de Polder van Heinen & Hopman streed als één van de finalisten mee om de titel. “Om te kunnen groeien in mijn werk ben ik anderhalf jaar geleden gestart met de opleiding service technicus in ’s-Hertogenbosch. Door mijn leraar werd ik uitgekozen om mee te doen aan de voorronde van de Vakkanjer wedstrijden. Tijdens deze voorrondes in Rotterdam bleek ik van de elf kandidaten één van de vier finalisten te zijn,” vertelt Danny.

VakkanjerWedstrijden zijn mbo-vakwedstrijden voor jonge aanstormende vakmensen van ROC’s en bedrijven, georganiseerd door TechniekTalent. Vakkanjers stond met een stand op de beurs en de finalisten hebbende hele week gestreden om de titel. “Een week lang mocht ik bouwen aan een ijswand, een verdamper en een heater aansluiten op een dubbele scroll-aggregaat. Alles inclusief administratieverwerking. Op donderdag zijn er in een installatie storingen gemaakt die ik dan vervolgens moest gaan opsporen en herstellen,” zegt de enthousiaste Danny. De jury beoordeeld dit de hele week op onder andere uitvoering, wetgeving en netheid. Afgelopen vrijdag was het eindoordeel van de jury en pakte Danny de tweede plaats. “Jammer, het spande er echt om, maar ik ben erg trots op mijn tweede plaats. Het was een geweldige ervaring.” De winnaar mag in Oktober in Lille strijden voor een Europese titel.

Over Heinenhopman

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top