dinsdag, november 20, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Medewerkers Takeda helpen handje mee in Spaarne Ziekenhuis
Medewerkers Takeda helpen handje mee in Spaarne Ziekenhuis

Medewerkers Takeda helpen handje mee in Spaarne Ziekenhuis

  • Nederland
  • Een aantal medewerkers van het Hoofddorps bedrijf Takeda Nederland was gisteren in het Spaarne Ziekenhuis om op verschillende afdelingen een handje te helpen. De komende maanden komen geregeld medewerkers van Takeda vrijwilligerswerk doen.
  • Spaarne Ziekenhuis
  • www.spaarneziekenhuis.nl
  • info@spaarneziekenhuis.nl

Ed Schook,medisch directeur van het bedrijf dat geneesmiddelen ontwikkelt: “Ons motto is dichter bij de zorg. Op deze manier kunnen we in het echt ervaren hoe het werkt binnen een ziekenhuisomgeving en vooral hoe het is voor patiënten om in een ziekenhuis te verblijven.”

Koffie en thee rondbrengen

Tijdens deze ‘kick-off’ assisteerden zij bijvoorbeeld de servicemedewerkers op verschillende verpleegafdelingen en poliklinieken bij het uitschenken van koffie en thee. Anderen hielpen op dagbehandeling oncologie en bij de activiteitentherapie voor oudere mensen.

Oncologiecentrum

Het Spaarne Ziekenhuis werkt graag mee aan dit programma, temeer omdat Takeda vorig jaar het oncologiecentrum van het Spaarne Ziekenhuis heeft gesponsord.

Over Takeda

Takeda heeft zich gespecialiseerd in geneesmiddelen voor onder andere de behandeling van oncologische aandoeningen, botontkalking en doorbraakpijn bij kanker. Ook ontwikkelt het bedrijf nieuwe middelen binnen de inflammatoire darmziekten en de psychiatrie.

Over het Spaarne Ziekenhuis

Het Spaarne Ziekenhuis is een modern, topklinisch ziekenhuis met een hoofd­locatie in Hoofddorp. Ook heeft het ziekenhuis poliklinieken in Heemstede en Hillegom. Het Spaarne Ziekenhuis staat voor openheid, deskundigheid en betrouwbaarheid. We gaan altijd op zoek naar de beste oplossingen of behandelingen voor onze patiënten. Persoonlijke aandacht staat daarbij voorop: de zorg en behandeling van de patiënt staan bij ons centraal.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top