dinsdag, oktober 23, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Meer reclamefolders digitaal gelezen
Meer reclamefolders digitaal gelezen

Meer reclamefolders digitaal gelezen

  • Nederland
  • Maandelijks wordt 16.500.000 keer een reclamefolder geraadpleegd. Reclamefolder.nl, het grootste online folder- en aanbiedingenplatform van Nederland signaleert dat reclamefolders steeds meer digitaal gelezen worden, online of via een app. Daarmee onderschrijft Reclamefolder.nl de berichten eerder deze week, dat de populariteit van papieren reclamefolders afneemt ten gunste van digitale edities.
  • Reclamefolder.nl
  • www.reclamefolder.nl
  • info@reclamefolder.nl

Populair

Reclamefolders met productaanbiedingen blijven populair in Nederland,” zegt Joost Rueck van Reclamefolder.nl. “Uit cijfers van marktonderzoekbureau Gfk blijkt dat de helft van alle Nederlanders reclamefolders leest en zij doen dat steeds vaker digitaal. Het aantal gebruikers op het platform stijgt maandelijks, net als het aantal aangeboden folders. De afgelopen maand is er 16.500.000 keer een reclamefolder geraadpleegd. Dezelfde periode vorig jaar was dat nog 8.000.000.” De website www.reclamefolder.nl trekt meer dan 1,5 miljoen bezoekers per maand en de gratis Reclamefolder app is al bijna 1 miljoen keer gedownload.

Altijd en overal

Consumenten hebben met hun smartphone of tablet altijd en overal toegang tot actuele folders van landelijke en regionale winkels. Veel producten in de folders kunnen zij ook direct bestellen in de webshop van de aanbieder. Cijfers op Mobilemarketing.nl tonen aan dat Nederlanders in 64% van de gevallen in een winkel een mobile device gebruiken als hulpmiddel bij het nemen van beslissingen.

Feestmaand

De stijgende lijn in aanbieders en gebruikers neemt explosief toe in de feestmaand. Op de site is het mogelijk aanbiedingen van een bepaald product te zoeken bij een winkel in de buurt, waarbij gelijk het adres en de openingstijden getoond worden. Met de Reclamefolder app is deze praktische informatie onderweg makkelijk en snel beschikbaar. “Consumenten ontdekken het gemak van de app steeds meer. Wij verwachten daarom binnenkort de miljoenste download te kunnen melden” vertelt Joost Rueck.

De Reclamefolder-app is gratis te downloaden via www.reclamefolder.nl/app. Ook is de app te vinden in de iTunes Store, Google Play Store en Windows Store.

Over esther

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top