dinsdag, oktober 19, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Nederland / Meerderheidskabinet tweede kamer bijna onmogelijk
Meerderheidskabinet tweede kamer bijna onmogelijk

Meerderheidskabinet tweede kamer bijna onmogelijk

  • Nederland
  • Meerderheidskabinet tweede kamer bijna onmogelijk volgens de online kabinet-samensteller.
  • nou.nl
  • www.nou.nl
  • baris@omnisite.nl
MEERDERHEIDSKABINET TWEEDE KAMER BIJNA ONMOGELIJK
Bij elke nieuwe peiling voor de komende Tweede Kamer verkiezingen is het duidelijk dat het vormen van een meerderheidskabinet een moeilijke, zo niet onmogelijke, taak gaat worden. Zeker als partijen elkaar nu al uitsluiten. Een puur links of rechts kabinet is op basis van de huidige peilingen al uitgesloten.
Om snel te zien welke mogelijke formaties wel voor een meerderheidskabinet kunnen zorgen is nou.nl vanaf vandaag begonnen met een gemiddeld overzicht van alle peilingen en de mogelijkheid om op basis daarvan zelf je kabinet samen te stellen.
“Met de kabinet-samensteller, is het wel duidelijk dat de formatie niet makkelijk gaat worden en een meerderheidskabinet uit veel partijen zal bestaan.”, zegt Baris Canatan, founder van nou.nl. “Met onze gemiddelde peiling heb je een beter overzicht van de stand van zaken.”.
Elke dag worden de nieuwe peilingen ingevoerd en opnieuw berekend.
Om je eigen kabinet samen te stellen of gewoon een simpel en duidelijk overzicht te zien van het gemiddelde van alle peilingen, kan je vanaf vandaag terecht op http://www.nou.nl/tweede-kamer-peiling

Over Baris Canatan

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top