zondag, april 21, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Nederland / Meet & Greet met Joop Zoetemelk en Hennie Kuiper in Winkelhart Etten-Leur
Meet & Greet met Joop Zoetemelk en Hennie Kuiper in Winkelhart Etten-Leur

Meet & Greet met Joop Zoetemelk en Hennie Kuiper in Winkelhart Etten-Leur

  • Nederland
  • Op zondag 14 augustus staat Etten-Leur in het teken van de Rabobank Profwielerronde Etten-Leur. Tijdens deze wielerdag is er in Winkelhart Etten-Leur een extra koopzondag én vindt er een meet & greet met Joop Zoetemelk en Hennie Kuiper plaats op het Raadhuisplein.
  • Winkelhart Etten-Leur
  • www.winkelhartetten-leur.nl
  • winkelhart@ibizz.nl
  • Noot voor de redactie Graag ontvangen wij pers tijdens de meet & greet op 14 augustus. Wilt u meer informatie over dit persbericht? Neem dan contact op met Femke Buijs of Kristel van Dijk van STUDiO iBiZZ, aanspreekpunten voor Winkelhart Etten-Leur. Zij zijn bereikbaar via telefoonnummer 076-54 18 634 of e-mailadres winkelhart@ibizz.nl. Over Winkelhart Etten-Leur In het stadshart van Etten-Leur ligt Winkelhart Etten-Leur, het gezelligste Winkelhart voor de hele familie. Het Winkelhart biedt alle ingrediënten voor een leuk dagje uit: van fashion stores, A-merk warenhuizen en specialiteitenwinkels tot sfeervolle horecagelegenheden. Het Winkelhart is zes dagen per week geopend, er is volop parkeergelegenheid en er zijn geregeld evenementen voor jong en oud. Kijk voor meer informatie op www.winkelhartetten-leur.nl

 Op zondag 14 augustus staat Etten-Leur in het teken van de Rabobank Profwielerronde Etten-Leur. Tijdens deze wielerdag is er in Winkelhart Etten-Leur een extra koopzondag én vindt er een meet & greet met Joop Zoetemelk en Hennie Kuiper plaats op het Raadhuisplein.

 

Tijdrit Zoetemelk en Kuiper
De Rabobank Profwielerronde Etten-Leur vindt op 14 augustus voor de tiende keer plaats. Tijdens de wielerronde zullen enkele grote namen hun opwachting maken, zoals Bauke Mollema, Dylan Groenewegen en Marianne Vos. Ter ere van het tienjarig jubileum van de Wielerprofronde Etten-Leur gaan de laatste Nederlandse (1980) geletrui-winnaar in de Tour de France en de voormalig Olympisch (1972) en Wereldkampioen (1975), Joop Zoetemelk en Hennie Kuiper, de strijd met elkaar aan tijdens een tijdrit.

Meet & greet met twee wielergrootheden
Joop Zoetemelk en Hennie Kuiper rijden niet alleen een tijdrit tegen elkaar: bezoekers kunnen deze twee wielerveteranen ook in levenden lijve ontmoeten tijdens de meet & greet die wordt georganiseerd in Winkelhart Etten-Leur. De meet & greet vindt plaats om 15.30 uur op het Raadhuisplein. Tijdens de meet & greet worden ook de prijswinnaars van de spaaractie ‘Vind de 3 truien en WIN!’ bekend gemaakt. Joop Zoetemelk en Hennie Kuiper zullen de hoofdprijs, een racefiets, uitreiken.

Over ClickR

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top