vrijdag, december 3, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Nederland / MEETINGS Award: NAUPAR ‘Beste Teamattractie 2016’ regio midden!
MEETINGS Award: NAUPAR ‘Beste Teamattractie 2016’ regio midden!

MEETINGS Award: NAUPAR ‘Beste Teamattractie 2016’ regio midden!

  • Nederland
  • Een tijd terug is NAUPAR in de categorie ‘Beste Teamattractie van het jaar’ genomineerd voor de MEETINGS Award. Wij zijn ontzettend blij en trots om u via deze weg mede te kunnen delen dat wij op de eerste plek zijn geëindigd in regio midden! Om op 23 januari 2017 ook de hoofdprijs van de nationale ranking in ontvangst te kunnen nemen, hebben we nog wel wat stemmen nodig. Hier staan we nog op de vierde plek.
  • NAUPAR
  • www.naupar.nl
  • webteam@naupar.com

NAUPAR wint in regio midden
De prijs voor ‘Beste Teamattractie 2016’ regio midden mogen wij op 23 januari 2017, tijdens het MEETINGS Business Event, in ontvangst nemen. Uiteraard hopen we die dag ook de hoofdprijs mee naar huis te nemen. De organisatie van de MEETINGS Award heeft onlangs niet alleen de regionale winnaars bekend gemaakt, maar ook gekeken naar de tussenstand van de nationale ranking. Hier staan we op de vierde plaats.

Uw stem is nodig
Om van de vierde naar de eerste plaats te komen, heeft NAUPAR uw stem hard nodig. En een stem doorgeven kan nog tot het einde van dit jaar! Vraagt u zich af: ‘waarom NAUPAR?’ Nou, met ons grote aanbod van schepen, boten, vaargebieden en havens én onze service, klantgerichtheid en catering, maken wij het bedrijven en organisaties mogelijk om op veel verschillende manieren en op diverse locaties een uniek teamevenement te organiseren.

Help NAUPAR naar de eerste plek en breng uw stem uit!

Over naupar

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top