zaterdag, oktober 20, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Meeusen de beste op de Koppenberg
Meeusen de beste op de Koppenberg

Meeusen de beste op de Koppenberg

  • Belgie
  • De Koppenbergcross is normaal een wedstrijd waar de verschillen hoog kunnen oplopen, maar dit jaar viel de beslissing pas in de laatste ronde. Meeusen, Vantornout en Pauwels gingen samen de laatste lijn in, waar Meeusen duidelijk de sterkste sprinter bleek te zijn.
  • meeusen-de-beste-op-de-koppenberg_general_1383561693400235
  • Ridley
  • http://www.ridley-bikes.com
  • info@ridley-bikes.com
  • http://www.ridley-bikes.com/be/nl/news/id/327/meeusen-de-beste-op-de-koppenberg

Albert voerde de eerste schifting door met Belgisch kampioen Vantornout in zijn wiel, maar Nys, die zijn 10de Koppenbergcross kon winnen, bracht de groep weer bij elkaar. Pauwels en Walsleben probeerden ook nog weg te rijden, maar ook zij konden geen beslissing forceren.

In de laatste ronde zette Tom Meeusen de rest onder druk door zowel in de afdaling als op de klim te versnellen. Vantornout pakte over en probeerde zo zijn ploegmaat Pauwels in een zetel te zetten. Pauwels werd in de laatste lijn echter verrast door het vroege aanzetten van Meeusen, en kon niet meer in zijn buurt komen. Meeusen won zo zijn eerste Koppenbergcross, en Pauwels en Vantornout vervolledigden het Ridley podium.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top