woensdag, mei 18, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Megashop is live! De meest complete shopping app voor de iPad
Megashop is live! De meest complete shopping app voor de iPad

Megashop is live! De meest complete shopping app voor de iPad

 • Nederland
 • Vanaf nu kun je heel gemakkelijk en veilig online winkelen met Megashop app. In de Megashop app tref je meer dan twintig van de allergrootste elektronica webwinkels aan. Denk hierbij aan alle producten van o.a. Bol.com, Megapool, BCC, Mediamarkt, Coolblue, Plattetvsdiscounter, Redcoon, Bobshop, Modern Electronics en Expert. Het complete assortiment van alle webwinkels wordt per product naast elkaar gezet en vergeleken op o.a. de beste prijs en levertijd.
 • image
 • Megashop
 • http://www.megashopapp.nl
 • info@megashop.com
 • logo

Mobiel winkelen op de iPad

Megashop app voor de iPad maakt het mogelijk om vanuit de luie stoel op de tablet te winkelen in de grootste webwinkels. Het aanbod varieert van witgoed tot elektronica en van gadgets tot computers. Megashop is ideaal voor het oriënteren, vergelijken, delen en veilig bestellen bij een van de betrouwbare webwinkels. Extra functies bestaan onder meer uit het opslaan van een product als favoriet voor een latere bestelling en het delen van een artikel via Email, Facebook of Twitter.

Keuze uit tienduizenden artikelen

Via de Megashop krijgt men toegang tot tienduizenden verschillende artikelen van de grootste webwinkels. De gebruiksvriendelijke interface van de app zorgt ervoor dat het doorzoeken van producten snel gaat. Het overzicht toont direct het gewenste product per aanbieder met de beste prijs en levertijd. Snelheid, efficiëntie en gemak zijn de sleutelwoorden.

Veilig online bestellen via de app

Een groot deel van de webwinkels in de Megashop app dragen de thuiswinkel waarborg garantie. Op basis van deze en overige voorwaarden en garanties van webwinkels in de Megashop app, kan men met zekerheid veilig en mobiel van de Megashop app gebruikmaken. Waarborg en de aankopen worden daar rechtstreeks gedaan. Megashop is geen partij tussen klant en webwinkel, maar biedt consumenten de gelegenheid om zo snel en efficiënt mogelijk te oriënteren, vergelijken, delen en bestellingen te plaatsen.

Platform: iPad

Links:

www.megashopapp.nl/getapp

www.megashopapp.nl (i.o)

https://itunes.apple.com/us/app/megashop/id919497776?mt=8

General App info:

Veilig en op je gemak winkelen en oriënteren door het complete assortiment van de ruim 20 grootste webwinkels. O.a. Bol.com, Megapool, Modern Electronics, Expert, BCC, Mediamarkt, Coolblue, Plattetvdiscounter.nl, Bobshop en Redcoon. Megashop maakt mobiel winkelen op de iPad nog gemakkelijker! Zo krijg je snel tot de 20 grootste winkels op het gebied van elektronica, witgoed, hifi, gadgets en computers. Veilig winkelen is daarmee gegarandeerd.

Je kan direct jouw selectie en favorieten delen via Facebook, Email of Twitter.

Of al jouw geselecteerde producten opslaan en mailen voor later gebruik.

Megashop is ideaal om te oriënteren, producten te vergelijken, op te slaan als latere referentie en deze te bestellen bij onder meer winkels als Bol.com, Megapool, Modern Electronics, Expert, BCC, Mediamarkt, Coolblue, Plattetvdiscounter.nl, Bobshop en Redcoon.

Kenmerken:

 • Op je gemak shoppen en oriënteren vanuit je luie stoel
 • Extra veilig winkelen
 • Items delen via Facebook, Email & Twitter
 • Producten opslaan in favorieten voor later gebruik
 • Snelle interface
 • Toegang tot aanbod van meer dan 20 grote online winkels
 • Oriënteren, vergelijken, delen en bestellen
 • Meer dan 60.000 producten vergelijken
 • Gebruiksvriendelijk

Snel producten bekijken en vergelijken

Het assortiment is groot met meer dan 60.000 artikelen die aangeboden worden door alle bekende webwinkels waaronder Bol.com en BCC. De Megashop app biedt de mogelijkheid om met de snelle interface alle producten te doorzoeken. De producten worden op basis van aanbieder, goedkoopste prijs en levertijd getoond.

De app kan eveneens gebruikt worden ter oriëntatie en uiteraard om op een veilige manier mobiel een bestelling te plaatsen. Een product kan als favoriet worden opgeslagen en via e-mail, Facebook en Twitter met anderen worden gedeeld.

Veilig en gemakkelijk mobiel winkelen

Iedereen kan bij Megashop gegarandeerd veilig mobiel winkelen. Alle producten in de Megashop app van de diverse winkels beschikken over een Thuiswinkel Waarborg certificaat. Megashop heeft als doel om de consument zo snel en effectief mogelijk kennis te laten maken met het assortiment van de beste webwinkels op het gebied van elektronica, de producten te vergelijken en deze aan de juiste webwinkels te koppelen.

Voorwaarden en service van de webwinkel

De prijzen van producten zijn gelijk aan de productprijzen die de webwinkels zelf aanbieden. Je betaalt dan ook nooit te veel. De voorwaarden van de betreffende webwinkel zijn bij aankoop van een product van toepassing. Een uitstekende service is daarbij vanzelfsprekend. De betaling wordt rechtstreeks in de webwinkel gedaan en verloopt niet via Megashop. Maak zelf een keuze voor de betaaloptie die het beste bij je past.

De webwinkel waar de aankoop is gedaan, zorgt voor levering van het bestelde product. Dat kan de volgende dag al zijn. Megashop kan niet aansprakelijk worden gesteld indien er sprake is van weergave van onjuiste of onvolledige informatie over producten en prijzen.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top