maandag, oktober 22, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Culturele Instellingen / Meiden van Scouting de Mohicanen op TV!
Meiden van Scouting de Mohicanen op TV!

Meiden van Scouting de Mohicanen op TV!

  • Nederland
  • 6 meiden van 11 tot 13 jaar oud zullen in het nieuwe TV-programma 'Wij zijn de beste!' strijden om de titel 'De Beste!'. Voor het TV-programma zoeken wij nog enthousiast publiek (meisjes van 9 tot 17 jaar oud) die willen aanmoedigen.
  • Scouting De Mohicanen
  • www.mohicanen.nl
  • publiciteit@demohicanen.nl
  • Scouting de Mohicanen is een vereniging die een wekelijks een programma verzorgt voor kinderen van 6 tot 18 jaar. Scouting de Mohicanen is met 198 leden de grootste scoutinggroep van Den Haag. Voor eventuele vragen en beeldmateriaal kunt u terecht bij Marc Gerner (tel. 06 – 24 963 519) of bij publiciteit@demohicanen.nl.

Heb jij altijd eens willen weten hoe het is om beroemd te zijn en op TV te komen? Dit is je kans! Op 24 oktober heb jij de mogelijkheid om te kijken bij studio 2 in Hilversum. Die dag strijden 6 Haagse meiden van Scouting de Mohicanen in het nieuwe TROS TV programma ‘Wij zijn de beste!’ tegen  6 jongens.

Tijdens deze dag kijk je hoe een TV-show wordt gemaakt, moedigen wij de meiden aan en ontmoet je Kim Lian van der Meij! Daarbij worden natuurlijk opnames gemaakt en misschien kom je zelf wel op TV. We komen terecht in het meidenvak, dus de dresscode is: ROZE! Van de jongens moeten we niks hebben, die laten we lekker thuis.

Wil je mee? Mail je naam, geboortedatum en telefoonnummer van je ouders dan voor 20 oktober naar sterrenvendel@demohicanen.nl. We vertrekken donderdag 24 oktober om 11.30 uur vanaf clubgebouw de WigWam, Daal en Bergselaan 9 in Den Haag. Wij zorgen voor vervoer, wat te drinken en begeleiding. De hele middag kost slechts € 5,- per kind. Alle meiden tussen de 9 en 17 jaar oud zijn van harte uitgenodigd mee te gaan! Kijk voor meer informatie op www.demohicanen.nl.

Over mohicanen

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top