maandag, oktober 22, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Meijs Wonen daagt interieurliefhebbers uit
Meijs Wonen daagt interieurliefhebbers uit

Meijs Wonen daagt interieurliefhebbers uit

  • Nederland
  • Deze maand organiseert Meijs Wonen een moodboard competitie op Pinterest. De wedstrijd is voor interieurliefhebbers, die net als Meijs Wonen een passie voor styling en interieur hebben.
  • MeijsWonen.Moodboard.Comp.851x315
  • Meijs Wonen
  • http://www.meijswonen.com
  • meijswonen@gmail.com
  • Contactgegevens Voor nadere informatie, fotomateriaal kunt u contact opnemen met: Daan Tol, 0655774521 , meijswonen@gmail.com Deze maand organiseert Meijs Wonen een moodboard competitie op Pinterest. De wedstrijd is voor interieurliefhebbers, die net als Meijs Wonen een passie voor styling en interieur hebben.

In deze competitie kunnen alle interieurliefhebbers hun passie voor wonen laten zien door een creatief en persoonlijk moodboard van hun droominterieur te pinnen op Pinterest.

Op de wedstrijdpagina www.meijswonen.com/moodboardcompetitie kunnen vrienden en familie stemmen op de verschillende moodboards.

Op 26 september a.s. worden de 3 moodboards met de meeste stemmen genomineerd. De vakkundige jury beoordeelt de genomineerde inzendingen op criteria als creativiteit, persoonlijkheid en originaliteit. De jury bestaat uit Joke d’Allee van Kartell, Bart van der Meijs van Meijs Wonen en Esther Hoefsloot van Woon-S. De winnaar ontvangt op zondag 5 oktober a.s. een Meijs Wonen waardecheque t.w.v. € 1.000,-.

Over Daan Tol

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top