woensdag, januari 23, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Business & Ondernemerschap / Meivakantie van start
Meivakantie van start

Meivakantie van start

  • Nederland
  • Vrijdag 22 april a.s. start de meivakantie. We zijn blij dat veel vakantiegangers via Schiphol reizen. Vanwege de drukte zetten we extra mensen in. We vragen jou om je goed op de reis voor te bereiden.
  • Schiphol
  • www.schiphol.nl
  • Info@schiphol.nl

Vrijdag 22 april a.s. start de meivakantie. We zijn blij dat veel vakantiegangers via Schiphol reizen. Vanwege de drukte zetten we extra mensen in. We vragen jou om je goed op de reis voor te bereiden.

Hoe lang van tevoren op Schiphol zijn?
Afgelopen weken is in de media de suggestie gewekt dat door drukte in de meivakantie reizigers veel eerder dan gebruikelijk naar Schiphol moeten komen. Dit heeft echter geen zin omdat incheckbalies dan nog niet open zijn.

Ons advies: kom op tijd en houd de tijd aan die de luchtvaartmaatschappij aangeeft. Actuele vluchtinformatie is te vinden op de website van de luchtvaartmaatschappij of op www.schiphol.nl.

Ga goed voorbereid op reis
Door je goed op je reis voor te bereiden kunnen inchecken, security- en paspoortcontrole vlotter verlopen. We hebben vijf tips voor je:

  1. Controleer ruim voor vertrek of je paspoort of ID-kaart geldig is
  2. Weet wat mee mag in je handbagage
  3. Kom op tijd, houd de tijd aan die de luchtvaartmaatschappij aangeeft
  4. Check thuis online in of doe dit bij een van de selfservice incheckzuilen
  5. Houd reisdocumenten, elektronica en verpakte vloeistoffen binnen handbereik


Strikte regels handbagage
Er gelden strikte regels voor wat je mag meenemen in je handbagage. Voor vloeistoffen en gels gelden daarnaast speciale voorwaarden over hoe je ze moet verpakken. Kijk voor de regels op:

Over Content Editor R

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top