vrijdag, november 16, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Mercury Days 2015 in Tolkamer
Mercury Days 2015 in Tolkamer

Mercury Days 2015 in Tolkamer

  • Nederland
  • Na het succes van de afgelopen jaren kondigen we met trots het event Mercury Days 2015 aan. De Mercury Days worden gehouden op zaterdag 12 en zondag 13 september 2015 in Tolkamer (bij Lobith, Nederland).
  • Picture for press releases
  • Brunswick Marine in EMEA - Mercury Marine
  • www.mercurydays.com
  • Mercury-EMEA@brunswick.com

Het doel blijft gelijk, zoveel mogelijk mensen de watersport laten beleven en ervaren door hen de mogelijkheid te geven om in een ontspannen atmosfeer te varen met veel verschillende type boten die zijn uitgerust met Mercury motoren. De Mercury Days zijn een familie-evenement met activiteiten aan en op het water. Een ideale gelegenheid om boten te testen of gewoon lekker te genieten van een hapje en een drankje.

Om de Mercury Days 2015 te bezoeken kunt u zich inschrijven op de website www.mercurydays.com.  Alle geregistreerden die tijdens de trekking aanwezig zijn, maken op beide dagen direct kans om een Mercury F6MH buitenboordmotoren te winnen, ter waarde van  € 1.573,– (verkoopprijs, incl. btw).

Na registratie ontvangt u uw gratis persoonlijke entreeticket via e-mail, die u toegang geeft tot het Mercury Days event.

Het evenement is niet alleen de perfecte gelegenheid om kennis te maken met de Mercury producten, maar ook om in contact te komen met gelijkgestemden, om ervaringen uit te wisselen. Er worden tevens workshops georganiseerd met het thema Mercury.

De locatie is goed bereikbaarheid voor de Belgische, Nederlandse en Duitse bezoekers en de grote haven met snelvaarzone zorgt ervoor dat alle bezoekers de kans krijgen om watersport zelf te beleven.

LET OP: Er worden maximaal 3000 entreetickets verstrekt. Er worden niet meer entreetickets uitgegeven.

Download je gratis entreeticket en kijk voor meer informatie op: 

www.mercurydays.com

Over Mercury-EMEA

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top