maandag, oktober 22, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Met de Faller bouwpakketten haal je weer urenlang bouwplezier in huis
Met de Faller bouwpakketten haal je weer urenlang bouwplezier in huis

Met de Faller bouwpakketten haal je weer urenlang bouwplezier in huis

  • Nederland
  • Faller is al jarenlang de nummer 1 op het gebied van modelbouw. Diverse modelbanen zijn voorzien van bouwpakketten van Faller. Naast de o zo bekende bouwpakketten heeft Faller ook het Faller Car System waarbij auto's echt over uw modelbaan rijden.
  • Fallerstore.nl
  • www.fallerstore.nl
  • info@fallerstore.nl
  • Fallerstore.nl, de grootste in Faller bouwpakketten in H0.

Met de Faller bouwpakketten heb je weer urenlang bouwplezier.

Met de Faller bouwpakketten haal je werkelijk urenlang bouwplezier in huis. Faller is de producten van allerlei bouwpakketten voor de modelbaan uit Duitsland. Zij zijn gespecialiseerd in rijk vormgegeven bouwpakketten welke echt voor elk budget of toepassing gebruikt kan worden op uw eigen modelbaan.

De soorten bouwpakketten van Faller

Zoals al gezegd zijn er bouwpakketten beschikbaar voor elk budget maar ook voor elke toepassing, denkt u hierbij aan echt werkende kermisattracties of een schitterend station met rijke detaillering. Daarnaast wilt u natuurlijk ook dat verschillende bedrijven zich vestigen op uw modelbaan dus heeft Faller ook in deze categorie diverse bouwpakketten beschikbaar.

De echte fun het bouwen

Het echte plezier beleefd u natuurlijk aan het bouwen van de bouwpakketten. Wie herinnerd zich niet die uren plakken, lijmen stickers plakken voor de detaillering en natuurlijk het aanbrengen van die o zo belangrijke details. Als resultaat komt er altijd een schitterend bouwwerk uit waar u echt uren tevreden naar kunt kijken. Als finishing touch verdiend uw bouwwerk natuurlijk een mooie plekje op uw modelbaan, al dan niet met prachtige scenes van figuren en voertuigen.

Faller car system

Sinds enkele jaren beschikt Faller over het Faller Car System. Dit systeem laat modelauto’s echt rijden op uw modelbaan. Het systeem is simpel, u legt een ijzeren draad aan in het wegdek en de auto’s compleet voorzien van accu en motor rijden hier dankzij een magneet overheen. Gedurende afgelopen jaren is dit systeem steeds meer ontwikkeld en zijn stopplaatsen, wissels spoorwegovergangen en zelfs een digitaal systeem al mogelijk.

Kortom elke modeltrein fanaat kan eigenlijk niet zonder Faller.

Over fallerstore

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top