zaterdag, januari 16, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Nederland / Met de Ivan Frank door Amsterdam
Met de Ivan Frank door Amsterdam

Met de Ivan Frank door Amsterdam

  • Nederland
  • Voor een vaartocht door Amsterdam bent u bij de Ivan Frank aan het juiste adres. Of het nu gaat om een bedrijfsuitje, verjaardag of om een jubileum; de Ivan Frank verzekert u van een geslaagde vaartocht. Stap samen met uw gezelschap aan boord en geniet van het comfort van deze sloep én van het sfeervolle Amsterdam. Een gouden combinatie!
  • Ivan
  • NAUPAR
  • www.boothuren.amsterdam
  • webteam@naupar.com

De Ivan Frank
Wat betreft de historie van de Ivan Frank kunnen we kort zijn: deze sloep is in Rusland gebouwd (1964) en diende destijds als reddingssloep bij het fameuze cruiseschip MS Ivan Franko. Veel interessanter is de Ivan Frank van ‘nu’. Na een complete restauratie vaart de sloep namelijk alweer een aantal jaren door de Amsterdamse grachten. Ivan Frank is van vele gemakken voorzien. Zo is er onder andere een toilet aan boord en kan de boot overdekt worden.

Barbecue-installatie
De toilet en overkapping zijn natuurlijk fijn, maar de grootste troef van de Ivan Frank is toch echt haar gecertificeerde barbecue-installatie. Wist u dat de Ivan Frank de enige sloep in heel Amsterdam is met zo’n installatie aan boord? Met andere woorden: aan boord van de Ivan Frank is van ‘honger’ geen sprake!

Rondje Amsterdam
De Ivan Frank is ideaal voor een bedrijfsuitje, verjaardag, jubileum of andere feestelijke aangelegenheid. Met ruimte voor maximaal 35 personen kunt u hier dan ook aardig wat mensen uitnodigen. Samen met de schipper bepaalt u de route; vaar bijvoorbeeld naar de Amstel of naar het IJ. Liever de Amsterdamse grachten ontdekken? Ook dát is mogelijk!

Amsterdam vanaf het water? In één woord: prachtig! Aanschouw het met eigen ogen aan boord van de Ivan Frank.

Over naupar

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top