donderdag, november 22, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Met NAUPAR Amsterdam naar theaterfestival De Parade
Met NAUPAR Amsterdam naar theaterfestival De Parade

Met NAUPAR Amsterdam naar theaterfestival De Parade

  • Nederland
  • Met NAUPAR Amsterdam naar theaterfestival De Parade
  • Naupar
  • webteam@naupar.com
  • Amsterdam, 8 april 2015 – Stap tussen 7 en 23 augustus aan boord van een luxe sloep of comfortabele salonboot van NAUPAR Amsterdam en vertrek naar De Parade in het Martin Luther Kingpark te Amsterdam. Dit reizende theaterfestival trekt dit jaar alweer voor de vierentwintigste keer langs de vier grote steden van Nederland en daar speelt NAUPAR Amsterdam natuurlijk graag op in.Amsterdam, 8 april 2015 –

Stap tussen 7 en 23 augustus aan boord van een luxe sloep of comfortabele salonboot van NAUPAR Amsterdam en vertrek naar De Parade in het Martin Luther Kingpark te Amsterdam. Dit reizende theaterfestival trekt dit jaar alweer voor de vierentwintigste keer langs de vier grote steden van Nederland en daar speelt NAUPAR Amsterdam natuurlijk graag op in.

Theaterfestival De Parade

De Parade is een rondreizend theaterfestival dat in de zomermaanden langs Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Amsterdam trekt. Tijdens dit festival wordt het terrein omgebouwd tot een ware kermis: interessante tentjes, een zweefmolen en verschillende wereldrestaurants zorgen voor een bijzonder gezellige sfeer voor zowel jong als oud. In de diverse tenten wordt een gevarieerd programma aan kunst, theater en muziek aangeboden.

De Parade in Amsterdam

Van 7 tot 23 augustus is de Parade te zien in het Martin Luther Kingpark te Amsterdam. De twee gedeelten van dit park bevinden zich langs de President Kennedylaan en de Amstel. Vanuit de Rivierenbuurt en vanaf de Amsteldijk is het Martin Luther Kingpark goed te bereiken per fiets, auto of openbaar vervoer. Echter, dit jaar is het ook mogelijk om per boot naar het festival te komen. Dat is pas uniek!

Met NAUPAR Amsterdam naar De Parade

Maak van uw festivaldag een compleet uitje: stap aan boord van een mooie boot die u vervolgens naar het gezellige festivalterrein brengt. De salonboot of sloep van NAUPAR Amsterdam legt aan op loopafstand van het festival, zodat u snel op de plek van bestemming bent, waardoor u optimaal van De Parade kunt genieten. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Over naupar

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top