zondag, juli 12, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Kunst & Cultuur / Metallica op 4 en 6 september naar de Ziggo Dome!
Metallica op 4 en 6 september naar de Ziggo Dome!

Metallica op 4 en 6 september naar de Ziggo Dome!

  • Nederland
  • Listen up! We hebben goed nieuws, this couldn't be much more from the heart: Metallica brengt de Worldwired Tour naar de Ziggo Dome! Het is de eerste keer dat deze band naar de Ziggo Dome komt, en gelukkig met meteen twee concerten!
  • Ziggo Dome
  • info@ziggodome.nl

De kaartverkoop voor deze concerten, die op 4 en 6 september plaatsvinden, start vrijdag 24 maart om 10:00 uur via Ticketmaster. 

We vinden eigenlijk dat deze band weinig uitlegd nodig heeft. Metallica werd in 1981 opgericht en is uitgegroeid tot één van de meest succesvolle rockbands uit de geschiedenis! De tour, waarvan jij getuige kunt zijn in de Ziggo Dome, promoot het nieuwe album HARDWIRED…TO SELF-DESTRUCT.

Voor de leden van de Legacy Met Club is er een presale voor tickets voor de shows vanaf dinsdag 21 maart, 10.00 uur. Op vrijdag 24 maart om 10.00 start de algemene verkoop van tickets.

Over Content Editor N

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top