dinsdag, oktober 20, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Metastore is officiële reseller van Lieberman Software
Metastore is officiële reseller van Lieberman Software

Metastore is officiële reseller van Lieberman Software

 • Belgie
 • Metastore, distributeur van IT-beveiliging en operationele IT-oplossingen, is aangesteld als reseller van Lieberman in België, Nederland en Luxemburg. Sinds 1992 is Metastore een value-added distributeur van IT-oplossingen in de BeNeLux.
 • metastore_logo_pantones_2012
 • Metastore
 • http://www.metastore.eu
 • info@metastore.eu
 • Antwerpen, maart 2015 - Metastore, distributeur van IT-beveiliging en operationele IT-oplossingen, is aangesteld als reseller van Lieberman in België, Nederland en Luxemburg. Sinds 1992 is Metastore een value-added distributeur van IT-oplossingen in de BeNeLux.

Lieberman Software Corporation bracht in 1994 zijn eerste commerciële product op de markt, maar de wortels gaan terug tot 1978, toen Lieberman werd opgericht als een software consultancy bedrijf. Reeds jarenlang is Lieberman Software dé keuze van bedrijven die security problemen binnen de IT infrastructuur willen opsporen en oplossen. Hierbij is een snelle en duidelijke anticipering cruciaal. In 2001 bracht Lieberman Software een eerste Identity Management product op de markt, waardoor het bedrijf een pionier werd. Lieberman Software ontwikkelt ook een lijn van Windows security management tools.

Metastore biedt IT security, IT operations, mainframe en ECM-oplossingen aan. De IT security oplossingen hebben betrekking op de volgende pijlers:

 • Identity, Access and Entitlement Management (IAM)
 • Threat and Vulnerability Management
 • Security Intelligence
 • Risk Analytics

Binnen het IAM pakket is Metastore gespecialiseerd in Active Directory-beheer en Privileged Access Management (PAM). Lieberman Enterprise Random Password Manager (ERPM) vormt een mooie aanvulling binnen dit specifieke portfolio. Het is een volwassen en bewezen technologie om gedeelde accounts te beveiligen met een zogenaamde password vault.

Vanuit haar kantoren in Antwerpen (BE), Rijen (NL), Parijs (FR) en Luxemburg (LU), ondersteunt Metastore  meer dan 250 grote en kleine bedrijven in de BeNeLux en daarbuiten. Metastore België helpt klanten met pre-sales, needs analysis, business justification, project management, POC’s en workshops, managed services en consultancy.

Meer informatie:

info@metastore.eu

www.liebsoft.com

www.metastore.eu

Over Metastore

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top