zaterdag, november 17, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Meten is weten!
Meten is weten!

Meten is weten!

  • Nederland
  • Het is belangrijk om te meten of je progressie boekt, want hoe weet je anders of je op de goede weg bent?
  • BMleger1klein
  • Bodymentors
  • www.bodymentors.com
  • stefan@snapmedia.nl

Ik heb vorige week uitgelegd dat de weegschaal geen goed

is. Veel mensen die geen weegschaal gebruiken proberen hun progressie bij te houden in de spiegel. Ook dit is echter geen objectieve manier van meten. Je ziet jezelf namelijk elke dag in de spiegel waardoor je geen objectief zelfbeeld hebt. Ook mensen in je directe omgeving zien op een gegeven moment niet meer of er iets veranderd is.

De beste manier om progressie bij te houden is het maken van een beginfoto en tussentijdse progressiefoto’s in ondergoed of zwemkleding. Dit zijn foto’s die je elke 4 weken maakt op dezelfde dag en plaats, met dezelfde camera, op hetzelfde tijdstip en het liefst door dezelfde persoon. Op deze manier kun je objectief waarnemen of je progressie boekt.

Naast het maken van progressiefoto’s zijn het opmeten van centimeters, de omtrek, en het meten van het vetpercentage door middel van onderwatermeting of huidplooimeting goede strategieën. Hierbij is enorm belangrijk dat dit adequaat gebeurt door een persoon die daadwerkelijk kan meten, zowel met het meetlint als met de huidplooimeter.

Om je progressie zo goed mogelijk te kunnen monitoren de volgende tips:

  • Maak foto’s van de voor-, achterkant en zijkanten waarbij je jouw natuurlijke houding aanneemt;
  • Zorg voor een blanco, bij voorkeur witte of grijze, achtergrond. Heb geduld, de overtollige kilo’s zijn er ook niet in een paar weken aangekomen.

Foto’s maken in ondergoed of zwemkleding kan erg confronterend zijn. Echter: verandering is pas mogelijk na bewustwording! Daag jezelf uit om de foto’s te maken!

www.bodymentors.com

Over Responsive Webdesign Bureau

Als Zoekmachine optimalisatie (SEO) specialist helpen we ondernemers met het winstgevender maken van hun webshop of website m.b.v. conversie-optimalisatie en zoekmachine optimalisatie. Dagelijks zijn we bezig met de nieuwste ontwikkelingen rondom zoekmachine marketing.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top