maandag, oktober 25, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / MEWA in Europa: grensoverschrijdend schoon met herbruikbare poetsdoeken
MEWA in Europa: grensoverschrijdend schoon met herbruikbare poetsdoeken

MEWA in Europa: grensoverschrijdend schoon met herbruikbare poetsdoeken

  • Nederland
  • MEWA is een ervaren aanbieder in herbruikbare poetsdoeken binnen een textieldienstverleningssysteem. Hoe dat precies in zijn werk gaat, ontdekt u op www.mewa-service.nl/reinigingsdoeken. U merkt al snel, MEWA is thuis in heel Europa. De van origine Duitse onderneming telt vestigingen in 12 Europese landen en ontwikkelt activiteiten in 19 landen. Een internationale speler, mét niet aflatende aandacht voor een klantgerichte ‘dichtbij’-service.
  • 1403_MEWA_Europa
  • MEWA Textiel-Service
  • www.mewa-service.nl
  • betty.deboeck@vprconsult.be

Kwaliteit eerst!

MEWA is met voorsprong de nummer één in Europa als het om haar systeem voor herbruikbare poetsdoeken gaat. Jürgen Gerdum, directielid en verantwoordelijke binnen de MEWA Groep voor klanten en organisatie: “Dat is ons gelukt omdat we ons positioneren als aanbieder van kwaliteit waarop klanten kunnen vertrouwen. Op kwaliteit doen we nooit toegevingen, ook niet als de laagste prijs de doorslaggevende factor is om een opdracht binnen te halen. In dat geval haken we af, klaar!”

Meer weten? Klik hier.

Over de grenzen

“Onze premisse is duidelijk,” aldus Gerdum. “MEWA werkt gestaag aan internationale expansie, gebaseerd op een onberispelijke product- en servicekwaliteit en technische competentie.”

42 vestigingen telt MEWA in Europa. In elk daarvan kunnen klanten genieten van de moderne structuren en up-to-date technologieën eigen aan een grote onderneming, marktleider in haar branche. Echter, grensoverschrijdend wil niet zeggen onbereikbaar. Integendeel, elke MEWA-vestiging staat voor een individuele klantenbenadering, met aandacht voor de eigenheden van de lokale markt.

Meer informatie over MEWA Textil-Management:

MEWA Textiel-Service BV , www.mewa-service.nl

MEWA Textil-Management op film:

Wat MEWA allemaal biedt, toont de met een „red dot award: communication design 2012“ bekroonde imagofilm „Het textielidee voor mens en milieu“. Deze en vele andere MEWA-films vindt u op www.youtube.com/user/mewaNL.

MEWA volgen op Twitter: twitter.com/mewa_nl

Over Betty

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top