maandag, oktober 22, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Micro Haar Pigmentatie natuurlijk alternatief voor haartransplantatie
Micro Haar Pigmentatie natuurlijk alternatief voor haartransplantatie

Micro Haar Pigmentatie natuurlijk alternatief voor haartransplantatie

 • Nederland
 • Pro Hair Clinic uit Wilrijk introduceert de nieuwste oplossing voor mensen met haaruitval of een kaal hoofd: micro haar pigmentatie (mhp). Met mhp wordt kaalheid met kaalheid bestreden. Het is een behandeling van de huid waardoor de haardos voller lijkt of, bij algehele kaalheid, het hoofd kaal geschoren lijkt te zijn.
 • Pro Hair Clinic
 • http://www.prohairclinic.com
 • info@prohairclinic.com

Mhp voorziet de kale hoofdhuid van een stoppeltjespatroon dat jaren kan meegaan. Het stoere imago waarvoor andere mannen dagelijks in de weer zijn met een scheerapparaat, krijgt de kale man nu met slechts enkele mhp behandelingen van een paar uur. Maar ook mannen en vrouwen bij wie het haar zichtbaar dunner wordt, hebben baat bij mhp. Mhp maakt de blanke huid donkerder waardoor de uitdunning van het haar veel minder opvalt.

Mhp lijkt op tatoeage maar is dat geenszins. In tegenstelling tot klassieke tatoeage wordt er tijdens een mhp behandeling geen permanente inkt gebruikt. De inkt is hypoallergeen (geen allergische reacties) en breekt af in het lichaam zonder enige nevenwerking. De natuurlijke pigmenten die gebruikt worden, bevatten geen zware metalen zoals lood, nikkel of ijzeroxide.

Niet permanent

Doordat Pro Hair Clinic met natuurlijke, niet permanente, inkt op veilig speelt, is er geen sprake van een blijvend resultaat. Wie voor de behandeling kiest, zal regelmatig (ongeveer om de 1 a 2 jaar) moeten terugkomen voor een touch-up of onderhoud. “Iedere huid reageert anders en is uniek. Het is dus moeilijk op voorhand te voorspellen hoelang het duurt vooraleer je moet terugkomen voor een touch-up. Wel is het 100 procent veilig en pas je het resultaat na verloop van tijd gewoon aan je wensen aan”, aldus Bart.

“Wie voor een shaved look gaat zal zijn bestaande haren gedurende een lange tijd heel kort moeten houden. Bovendien wordt ons haar ook lichter of grijs. De niet-permanente inkt laat ook toe hier mooi op in te spelen. Niets dan voordelen dus.”

Bart Verbeeck startte Pro Hair Clinic in 2004 nadat hij zelf negatieve ervaringen had met haartransplantatie via een FUT operatie. Pro Hair Clinic was het eerste instituut in Europa dat niet-chirurgische FUE-haartransplantaties aanbood en optimaliseerde als volwaardige vervanging van de klassieke, chirurgische FUT-(strip) haartransplantatie. Het succes blijkt wel uit het feit dat meer dan 60 procent van zijn patiënten honderden of zelfs duizenden kilometers komt reizen om door het team van Prohairclinic behandeld te worden.

Zoektocht 

Mhp komt voort uit de niet aflatende zoektocht naar betere behandelingen vanuit Bart’s passie voor niet-invasieve methoden en natuurlijke schoonheid. “We stoppen nooit met zoeken naar mogelijke alternatieven”, zegt Bart Verbeeck. “Niet iedereen komt immers in aanmerking voor een haartransplantatie en ook zij hebben recht op een nieuwe start en een beter gevoel over zichzelf.”

Mhp laat zich goed combineren met de FUE haartransplantatie om het optisch effect met 20-50% te verbeteren zonder chirurgie. Maar het is ook een goede aanpak voor cliënten die

 • - te jong zijn voor een haartransplantatie
 • - snel eindresultaat wensen
 • - over onvoldoende donorgebied beschikken voor een goed haartransplantatie resultaat
 • - afkerig zijn van een haartransplantatie
 • - geen pruik wensen
 • - dunner wordend haar niet langer dagelijks willen camoufleren met hulpmiddeltjes
 • - een veilige oplossing voor dunner wordend haar wensen
 • - ondanks volledig haarverlies er toch goed uit willen zien met een ‘shaven look’.

Bart Verbeeck: “Bij Pro Hair Clinic kan je gratis en vrijblijvend voor info terecht. Wij willen in de eerste plaats eerlijke info verschaffen zodat de vaak onrealistische verwachtingen van de vragende partij kunnen worden bijgestuurd. Ik ken als geen ander de impact van kaalheid en weet wat het is. Dankzij onze niet-invasieve behandelingen behoren vele kopzorgen tot het verleden”.

Over Chief Editor

Chief content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top