zondag, oktober 21, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / België / Mijn nek gebroken tijdens duiken
Mijn nek gebroken tijdens duiken

Mijn nek gebroken tijdens duiken

  • Belgie
  • Wanneer de moeder van Rudy komt te overlijden op Aruba, moet hij hals over kop reizen om zo de begrafenis bij te kunnen wonen. Echter de dag van retour naar Nederland breekt hij zijn nek tijdens het duiken.
  • Tromp_cover
  • Prive
  • www.rudytromp.wordpress.com
  • rm.tromp@chello.nl
  • Geachte Redactie, Geachte Redactie, Ik verstuur u hierbij mijn echt gebeurd verhaal die mij in 1998 was overkomen. Ik had mijn nek gebroken tijdens duiken op Aruba. Maar Godzij dank ben ik helemaal genezen en het is een wonder dat ik niets van over hebt gehouden. Ik hoop op een beetje promotie uwerzijds. Met vriendelijke groeten.

Rudy wordt in het ziekenhuis opgenomen en krijgt een stellage op zijn hoofd geschroefd om zo zijn nek vast te houden. In het ziekenhuis beleefde hij angsaanjangende momenten, hallucinaties en nachtmerries. Na een maand wordt hij overgevlogen naar Nederland voor revalidatie, maar niet zonder consequenties. Mijn boek is te koop via boekscout.nl

Over Rudy Tromp

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top