zaterdag, februari 16, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Maatschappelijke Organisaties / Mijn nek gebroken tijdens duiken
Mijn nek gebroken tijdens duiken

Mijn nek gebroken tijdens duiken

  • Nederland
  • Na 15 jaar heb ik besloten mijn verhaal te vertellen over mijn ongeluk op Aruba in 1998. Een waar gebeurd verhaal met droevige, angstige en ook blijde momenten en onvergetelijke ervaring in het ziekenhuis. Nachtmerries, hallucinaties.
  • promotion a4
  • Prive
  • www.rudytromp.wordpress.com
  • rm.tromp@chello.nl

Dit verhaal gaat over mijn ongeluk op Aruba in 1998. Ik had mijn nek gebroken. Ik kreeg een stellage op mijn hoofd geschroefd. Ik had angstige momenten beleefd in het ziekenhuis en ook tijdens mijn revalidatie in Nederland.  Mijn boek is te bestellen via www.boekscout.nl

Over Rudy Tromp

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top