zaterdag, februari 22, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Mike Christensen beste DAF technicus in Europa
Mike Christensen beste DAF technicus in Europa

Mike Christensen beste DAF technicus in Europa

  • Europa
  • De DAF European Technician of the Year 2014 onderscheiding is gewonnen door de 39-jarige Mike Christensen van Truckcenter A/S in Padborg, Denemarken. De Europese finale, die uit verschillende opdrachten en tests bestond, vond plaats bij DAF Trucks in Eindhoven. De trofee werd uitgereikt door Johan Drenth, directeur After Sales van DAF Trucks N.V.
  • DAF-etoy-14-1-940
  • DAF Trucks N.V.
  • http://www.daf.com
  • info@daftrucks.com
  • http://www.daf.nl/news-and-media/news-archive/articles/global/2014/18-11-2014-mike-christensen-best-daf-technician-in-europe

Tijdens de Europese finale demonstreerden de finalisten hun vakkennis op meerdere zware theoretische onderdelen en praktijkcases, waarbij ze onder andere storingen aan motor- en voertuigsystemen moesten oplossen.

“DAF organiseert de European Technician of the Year-competitie om het belang van professionele werkplaatstechnici te onderstrepen”, aldus Johan Drenth. “Het is allereerst een erkenning van hun vak. Moderne trucks zijn hightech voertuigen en er is brede en diepe technische kennis nodig om daaraan te kunnen werken. Daarnaast is de technicus het visitekaartje in de werkplaats van de DAF-dealer en speelt hij of zij een belangrijke rol wanneer het gaat om klanttevredenheid. Het gaat om het leveren van service en kwaliteit tot in het kleinste detail.”

DAF European Technician of the Year

Voor de DAF European Technician of the Year-competitie kunnen alle DAF-dealers uit heel Europa hun technici afvaardigen. In totaal komen er ruim 4.000 DAF-technici in aanmerking voor de titel ‘DAF European Technician of the Year’. De competitie bestaat uit twee fases. In het eerste jaar wordt in ieder land om de nationale titel gestreden. De winnaar hiervan neemt het in het daaropvolgende jaar, tijdens de Europese finale, op tegen de andere landwinnaars.

“Nieuwsgierigheid”

Mike Christensen werkt al twintig jaar bij Truckcenter A/S. Wat kenmerkt volgens hem een goede technicus? “Een onderdeel vervangen kan iedereen”, aldus de winnaar. “Een goede monteur gaat echter veel verder: die zal altijd blijven zoeken naar de onderliggende oorzaak van de storing. Nieuwsgierigheid is zijn of haar belangrijkste eigenschap.”

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top