donderdag, augustus 6, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Milieubewuste energiebesparende verlichting
Milieubewuste energiebesparende verlichting

Milieubewuste energiebesparende verlichting

  • Belgie
  • Al sinds we onze woning hebben gekocht vonden wij het bij de trap een donkere plek.
  • Huismerkled
  • www.huismerkled.be
  • info@huismerkled.be

Al sinds we onze woning hebben gekocht vonden wij het bij de trap een donkere plek. Wij wilden dit graag op een leuke, sfeervolle manier veranderen maar een grote hanglamp was niet de oplossing. Dit was totaal niet sfeervol en had geen uitstraling. Wij zochten naar iets nieuws, iets wat je niet overal ziet. Zo zijn wij bij Huismerkled uitgekomen en op het leuke idee gekomen de LED spots die Huismerkled biedt op een creatieve manier bij onze trap te installeren. Dit hebben wij al een tijdje geleden gedaan en vonden het resultaat zo leuk, dat we het ook op meerdere plaatsen in onze woning hebben geïnstalleerd. Wat wij ook heel gaaf vinden is dat wij aan onze stemming de kleur aan kunnen passen en onze woning met onze stemming mee laten gaan.

LED verlichting
Aan LED verlichting zitten verschillende handige voordelen verbonden. Wanneer je de gewone lampen veranderd door LED lampen zult u uw energieprijs omlaag halen. Dit is dus heel gunstig voor uw energierekening. Daarnaast help je in het milieu. LED lampen zijn minder schadelijk en daar maak je het milieu blij mee.

Voor meer informatie over LED verlichting, LED panelen of andere LED producten van Huismerkled kun je terecht op de website.

Huismerkled

Over Stay Hungry Marketing

Stay Hungry Marketing is een allround full-service internet marketing bureau, al sinds 2008 de specialist in zoekmachineoptimalisatie, webdesign, conversie optimalisatie en Google AdWords om de behoeftes van bedrijven om gevonden te worden op het internet.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top