zaterdag, december 7, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Milieubewuste kleding met een vleugje nostalgie
Milieubewuste kleding met een vleugje nostalgie

Milieubewuste kleding met een vleugje nostalgie

  • Nederland
  • Milieubewuste kleding met een vleugje nostalgie vind u op nieuwste exclusieve webwinkel: http://www.handmadevintage.nl
  • MP1_6201
  • HandmadeVintge.nl
  • http://www.handmadevintage.nl
  • vintagehandmade@outlook.com
  • Voor de pers: Laila vindt het leuk om meer achtergrondinformatie te geven. Een reportage maken over haar kledinglijn of accessoires behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Handmade Vintage Laila Dejeva www.handmadevintage.nl Tel.:+31616165847

Dordrecht, 6 augustus 2014. Vintagekleding is populairder dan ooit. Mede dankzij Laila Dejeva, een 31-jarige Litouwse kunstenares die in Nederland woont, kan men in Nederland prachtige vintagekleding kopen die uniek en milieubewust is en met de handgemaakt. Maak kennis met de allerbeste vintagewinkel van Nederland.

Al vroeg wist Laila dat kleding haar passie was. Van jongs af aan droeg zij zelfgemaakte kleding met een eigen twist. Om het helemaal af te maken maakte zij ook haar eigen sieraden die vaak geïnspireerd zijn op andere culturen en creaties. Zo is uiteindelijk haar bijzondere textiele sieradenlijn ontstaan.

Sinds 2007 timmert deze energieke alleskunner aan de weg en heeft uiteindelijk, na een lange omweg, haar eigen kleding- en sieradenlijn ontwikkelt. Haar missie is om een bijzonder product te maken tegen een eerlijke prijs. Kleding met een vleugje nostalgie die bijzonder vrouwelijk en bijzonder is. Een uniek concept: vintagedessins met unieke sieraden van textiel.

Als je een kijkje neemt op haar prachtige website zie je al snel waarom dit concept zo’n doorslaand succes is. De kleding is modern en van deze tijd, maar met de dessins en een twist naar vintage. Op deze manier is het voor vrouwen makkelijk om leuke vintagekleding te dragen, er modern uit te zien en te weten dat dit alles milieubesparend is.

Laila legt uit dat het produceren van kleding erg belastend  is voor het milieu. Door oude stoffen te recycleren en te hergebruiken draagt men, door het kopen van deze kleding, bij aan het besparen van het milieu. Alles wat er uit haar atelier komt is met de hand gemaakt of vermaakt uit gerecycleerde stoffen. En dat geeft veel mensen een goed gevoel.

De vintage-kledinglijn van Laila omvat modellen en stoffen van de jaren twintig tot en met de jaren zeventig. Prachtige, unieke kleding voor overdag, ’s avonds, bijzondere gelegenheden, het strand en noem maar op. Dit alles kun je combineren met haar bijzondere accessoires zoals sieraden, hoeden, tassen en sjaals.

Als je graag meer wilt weten over deze best gesorteerde vintagewinkel van Nederland kun je een bezoekje brengen aan haar website www.handmadevintage.nl en wedden dat je ook enthousiast zult worden over de bijzondere creaties van deze vrouw. Alles kun je op maat bestellen én als je vóór 16.00 uur bestelt kun je het meestal de volgende dag al dragen. En… mocht je het allemaal toch weer net iets anders willen, overleg dan even met Laila over de mogelijkheden van een op maat afgestemde bestelling. Milieubewuste kleding met een vleugje nostalgie is nu bereikbaar voor elke vrouw.  

Over HandmadeVintage Verkoop

Eigenaress www.handmadevintage.nl

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top