woensdag, november 21, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Nederland / Milieuzone Rotterdam DET kan anders!
Milieuzone Rotterdam DET kan anders!

Milieuzone Rotterdam DET kan anders!

  • Nederland
  • ROTTERDAM - Milieuzone Rotterdam DET kan anders! is voor schone lucht voor alle burgers in de stad maar niet op de manier waarop Gemeente Rotterdam deze milieuzone per 2016 wil realiseren.
  • Milieuzone Rotterdam   Flyers
  • Milieuzone Rotterdam, Oldtimers, Youngtimers, Klassiekers
  • milieuzonerotterdam.nl
  • rclmdame@gmail.com
  • milieuzonerotterdam.nl

Gemeente Rotterdam heeft alle eigenaren van klassieke auto’s aangeschreven over de nieuw te nemen maatregel per 1 januari 2016: benzineauto’s gebouwd in 1976 tot en 1992 en dieselauto’s tot en met bouwjaar 2001 de stad niet meer in mogen. Zo´n 400 Oldtimerliefhebbers die al jaren in bezit zijn van hun 23 tot 40 jaar oude bolide´s kunnen per januari 2016 hun voertuig niet meer voor hun huis parkeren.

De op socialmedia verenigde Oldtimerliefhebbers willen middels een toertocht over de Coolsingel, zaterdag 12 maart 2016, een Petitie en een nieuw Milieu Voorstel 2.0 aanbieden aan de Gemeente Rotterdam.

Aan alle bewoners van Rotterdam en regio de vraag deze Oldtimerliefhebbers te steunen voor het behoudt van het Cultureel Rollend Erfgoed binnen de stad.
Steun deze klassiekers om te laten zien wat Rotterdam zal missen wanneer deze klassieke kleurrijke auto’s uit het straatbeeld van Rotterdam verdwijnen.

STEUN DE PETITIE
Teken de online petitie op: http://milieuzonerotterdam.nl/petitie.htm

SAVE THE DATE
Oldtimer meeting Coolsingel. Zaterdag 12 maart 2016
En geniet van al het Rollend Cultureel Erfgoed van 30 jaar en ouder uit Rotterdam.
Lees meer: http://milieuzonerotterdam.nl

Over GetYerRocksOff

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top