zondag, september 20, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Nederland / Militaire zoekteams helpen politie bij actie rond spyshop
Militaire zoekteams helpen politie bij actie rond spyshop

Militaire zoekteams helpen politie bij actie rond spyshop

  • Nederland
  • Bij een grote actie rond een belwinkel annex spyshop in Amsterdam-West heeft de politie 13 personen aangehouden. Specialistische zoekteams van de Koninklijke Landmacht hielpen bij diverse zoekingen. Daarbij trof de politie meerdere vuurwapens, stroomstootwapens, munitie, pepperspray en jammers aan.
  • Ministerie van Defensie
  • http://www.defensie.nl
  • persvoorlichting@mindef.nl
  • http://www.defensie.nl/actueel/nieuws/2014/02/18/militaire-zoekteams-helpen-politie-bij-actie-rond-spyshop

De 7 hoofdverdachten (mannen in de leeftijd van 21 tot 52 jaar) werden door arrestatieteams aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij wapenhandel.

De zaak kwam aan het licht door informatie dat de spyshop aan de Admiraal de Ruijterweg niet alleen spionage-apparatuur, maar ook wapens zou verhandelen. Uitgebreid onderzoek leidde tot de vaststelling dat de spyshop de onderwereld van allerlei verboden technische middelen voorzag.

De actie van vandaag maakt deel uit van de gerichte aanpak van facilitators van criminele netwerken. De politie zet het onderzoek voort en sluit meer aanhoudingen niet uit.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top