dinsdag, oktober 23, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Culturele Instellingen / Miljoenennota-ontbijt op het Loo
Miljoenennota-ontbijt op het Loo

Miljoenennota-ontbijt op het Loo

  • Nederland
  • Dit jaar is alweer de 5e keer dat Paleis Het Loo het Miljoenennota-ontbijt organiseert. In samenwerking met ABN AMRO, KPMG, XLLease en VNONCW Stedendriehoek vindt op de ochtend na Prinsjesdag, woensdag 17 september, dit zakelijke evenement plaats.
  • Paleis Het Loo
  • http://www.paleishetloo.nl
  • info@paleishetloo.nl
  • https://www.paleishetloo.nl/miljoenennotaontbijt-op-het-loo-2/

Naast een heerlijk ontbijt kunnen de gasten genieten van twee inspirerende sprekers. Kees Vendrik, lid van het college van de Algemene Rekenkamer, zal vanuit zijn expertise zijn licht laten schijnen over de begroting. Daarna zal traditiegetrouw Helmer Vossers, directeur van de Inspectie der Rijksfinanciën van het Ministerie van Financiën, uitleg geven over de Miljoenennota.

De deelnemers aan dit Miljoenennota-ontbijt bepalen mede de onderwerpen die de diverse sprekers zullen behandelen. Het ontbijtevenement is inmiddels een jaarlijks terugkerende traditie geworden voor een select gezelschap van genodigden uit het regionale bedrijfsleven.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top