vrijdag, december 6, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Business & Ondernemerschap / Mindbreeze & Incentro sluiten partnerschap voor enterprise search
Mindbreeze & Incentro sluiten partnerschap voor enterprise search

Mindbreeze & Incentro sluiten partnerschap voor enterprise search

  • Nederland
  • Mindbreeze & Incentro sluiten een partnerschap voor enterprise search. De kennis en expertise van beide bedrijven op het gebied van enterprise search beloven een succesvolle samenwerking. Samen bieden Incentro en Mindbreeze innovatieve enterprise search oplossingen voor grote organisaties.
  • Mindbreeze
  • office@mindbreeze.com

Incentro is al jaren actief op het gebied van enterprise search oplossingen met de Google Search Appliance (GSA). Met Mindbreeze inSpire kan Incentro haar dienstverlening voor on-premise zoekoplossingen verder versterken. Samen met Mindbreeze zal Incentro de grote organisaties blijven voorzien van innovatieve on-premise zoekoplossingen waarmee zij hun rendement op informatie verder kunnen vergroten.

Met een enterprise search solution verhogen wij de zelfredzaamheid van de klant of de medewerker door informatie makkelijk toegankelijk te maken. Het resultaat van een goede zoekoplossing vertaalt zich in verhoogde conversie op producten en informatie, call-reductie naar de klantcontact centra en een verhoogde user experience.

Als specialist in enterprise solutions is het doel van Incentro om het rendement van informatie te optimaliseren, op basis van creatieve, innovatieve en bovenal relevante oplossingen en Mindbreeze Inspire is er daar nu één van.

Mindbreeze en Incentro zien een grote markt voor intelligente tools voor de enterprisebrede zoektocht naar informatie. Samen kunnen we deze zoektocht begeleiden met het product Mindbreeze inSpire.

Mindbreeze heeft een sterk netwerk van internationale partners en uitgebreide ervaring met soortgelijke migratiescenario’s.

Over Mindbreeze
Mindbreeze is gevestigd in Linz, Oostenrijk en is een toonaangevende ontwikkelaar van oplossingen voor enterprise search, big data en kennis management.

Over Incentro
Incentro is een ICT-dienstverlener die gespecialiseerd is in online dienstverlening, enterprise solutions en business intelligence. Incentro helpt organisaties informatie beter te laten renderen. Hiervoor draagt het bedrijf creatieve, vernieuwende maar vooral relevante oplossingen aan. Binnen Incentro staan specialisme, ambitie en geluk centraal. De ruim 300 specialisten van Incentro (Incentronauten) hebben een sterke passie voor wat ze doen. Incentro staat niet voor niets al vijf keer op rij in de top 3 van de ‘Great Place to Work’. Incentro werkt met de top 500 organisaties in Europa met vestigingen in Nederland, Spanje en Turkije.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top